www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Testovací RZ Žiželice

III. Testovací RZ Žiželice: průběžný seznam přihlášených

25. února 2012 • 12:50

Do uzávěrky přihlášek na III. Testovací RZ Žiželice zbývá poslední den. Je tedy ideální čas shrnout si, co nás ve středočeské obci na Kolínsku v sobotu 3. 3. 2012 čeká. Na přihlášené posádky je připravena uzavřená trať o délce 2,8 km, na které mohou jezdit v obou směrech a dokonce i za tmy.

Testovací RZ Žiželice

Za startovné ve výši 1000,- korun se tak jezdcům nabízí ojedinělá možnost testování s měřením časů před první soutěží české sezony MMČR. Pokud ještě někdo zaváhal, má jednu z posledních možností se přihlásit. Přihlášku, čestné prohlášení i zvláštní ustanovení naleznete na webu www.rdpromotion.com, www.ewrc.cz a www.autosport.cz.

Nejen soutěžící na zmíněných stránkách najdou, co potřebují. Také novináři a fotografové zde objeví ke stažení akreditační formulář platný pro III. Testovací RZ Žiželice. Diváci pak jistě ocení rally guide, v němž se dozví mimo jiné dostupná divácká místa na rychlostní zkoušce, kterých je podél trati celkem sedm.

Divákům zvýší atraktivnost testování kromě stánků s občerstvením také komentovaná zóna v diváckém místě číslo 4, kde se budou střídat zajímaví hosté a zároveň diváci budou mít aktuální přehled o časech jezdců. Po celodenním testovaní se pak všichni mohou odreagovat na Afterparty v žiželickém Kulturním domě, kde bude k tanci a poslechu hrát severočeská kapela Natruc (www.kapelanatruc.cz).

Přijeďte za týden do Žiželic přivítat českou rallyovou sezonu! Srdečně vás zvou pořadatelé Rallyesport Poděbrady v AČR a RDPromotion.

Průběžný seznam přihlášených posádek

Zuzana Eliášová ; RD Promotion
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist