www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Testovací RZ Žiželice

Žiželice aneb podařené testování

foto

10. března 2012 • 14:00

Pohádkové počasí, zajímavé vozy na trati, vůně klobásy, spokojení diváci a unavení pořadatelé. Do těchto slov by se dala shrnout III. Testovací RZ v Žiželicích, která proběhla minulou sobotu na Kolínsku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Testovací RZ Žiželice od Matěje Skalníka

foto

6. března 2012 • 10:00

O uplynulém víkendu se v okolí Žiželic uskutečnil třetí ročník téměř rodinné akce, která umožňuje posádkám vyzkoušet si jízdu v soutěžním voze těsně před skutečným zahájením domácí rallyové sezóny. Akce se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

První svezení Navrátila s fiestou v reálných podmínkách

foto

5. března 2012 • 17:30

První letošní svezení s Fordem Fiesta S2000 má Jiří Navrátil, pilot Interaction Ford Czech Rally Teamu, za sebou. O víkendu se představil na testovací RZ v Žiželicích.

příspěvků: 1 celý článek »

Výsledky Testovací RZ Žiželice

foto

4. března 2012 • 22:10

Konečně jsou k dispozici výsledky včerejší Testovací RZ Žiželice. Pořadí tentokráte nebylo až tak rozhodující, posádky využívaly trať hlavně pro testování před sezónou. Přesto byl při součtu tří nejrychlejších rychlostních zkoušek nejúspěšnější Jiří Navrátil před Václavem Kopáčkem a Václavem Dunovským.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Testovací RZ Žiželice od Petra Milfaita

foto

4. března 2012 • 20:50

Včera se v okolí Žiželic uskutečnil třetí ročník téměř rodinné akce, která umožňuje posádkám vyzkoušet si jízdu v soutěžním voze těsně před skutečným zahájením domácí rallyové sezóny. Akce se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

III. Testovací RZ Žiželice: průběžný seznam přihlášených

foto

25. února 2012 • 12:50

Do uzávěrky přihlášek na III. Testovací RZ Žiželice zbývá poslední den. Je tedy ideální čas shrnout si, co nás ve středočeské obci na Kolínsku v sobotu 3. 3. 2012 čeká. Na přihlášené posádky je připravena uzavřená trať o délce 2,8 km, na které mohou jezdit v obou směrech a dokonce i za tmy.

žádný příspěvek celý článek »

Pozvánka na III. testovací RZ Žiželice

foto

26. ledna 2012 • 07:00

České rallyové vody po lednové rakouské soutěži opět lehce zamrzly. Avšak ne na dlouho. Okurkovou sezónu prorazí testování ve středočeské obci Žiželice. Pod názvem III. Testovací RZ Žiželice 2012 se 3. 3. 2012 uskuteční v okrese Kolín oficiální testování před prvním českým podnikem Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Testovací RZ Žiželice pod záštitou AČR

foto

6. prosince 2011 • 12:00

Již potřetí mohou zavítat rallyoví závodníci do středoceských Žiželic. Novinkou pro rok 2012 je možnost otestovat před sezonou rally závodní vůz na uzavřené trati, proto tedy i změna názvu souteže z Autoslalomu v Testovací RZ Žiželice. Protože bude akce pořádána jako oficiální test pod záštitou ACR, termín se na rozdíl od předchozích ročníků přesunul z poloviny února na 3. března, aby nekolidoval s jinými akcemi AČR.

žádný příspěvek celý článek »

toplist