www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - RallyShow Uherský Brod

Slavnostní start RallyShow Uherský Brod již zítra

8. listopadu 2012 • 13:00

Čtvrtý ročník Autogames RallyShow Uherský Brod se nezadržitelně blíží a už v pátek 9. listopadu je na programu od 19:00 na Masarykově náměstí slavnostní start, kde se představí vybrané posádky, které budou přejíždět přes startovní rampu. Divákům se představí kompletní první desítka včetně obou předjezdců z rodiny Bérešů, ale také posádky slabších tříd nebo posádky domácí.

RallyShow Uherský Brod 2012

Pořadatelům se prozatím odhlásil pouze Dalibor Tydlačka a Radim Orava, jinak zůstalo startovní pole beze změn. Pro diváky je připraveno překvapení v podobě dalšího vozu WRC ve startovním poli, takže celkově se divákům představí 4 vozy WRC a 6 speciálů S2000. Na dnešní tiskové konferenci v budově č. 21 Zlínského kraje byla RallyShow představena novinářům za jezdecké účasti Martina Bujáčka, Pavla Valouška, Lukáše Zámečníka a Egona Smékala.

Mediální partner, kterým je Rádio KISS Publikum, představilo zajímavý projekt. Během konání Autogames RallyShow Uherský Brod proběhne pro děti z dětských domovů z Uherského Brodu a okolí speciální doprovodný program na Masarykově náměstí, kde bude připraven skákací hrad, tetování, výstava historických vozidel a Miroslav Zapletal představí své dakarské speciály Hummer, BMW nebo doprovodný kamion. Pokud to podmínky dovolí, tak se Miroslav Zapletal ukáže s některým z vozů i v pauze na Městské RZ. Na Masarykově náměstí bude také servisní stání rodiny Bérešů, k vidění zde bude jak Audi S1 tak Opel Ascona. Dětem, které se přesunou po startu RallyShow do V-Net Rally Arény, zazpívá v 15:30 finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Kristýna Daňhelová.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist