www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - RallyShow Uherský Brod

RallyShow Uh.Brod v ČT - Události v regionech 15. 4. 2013

foto

16. dubna 2013 • 13:20

Několik měsíců po tragické havárii v Lopeníku při RallyShow Uherský Brod zveřejnila Česká televize ve svém regionálním zásadní informace ohledně celé události.

žádný příspěvek celý článek »

Ukončení sbírky Lopeník

foto

12. prosince 2012 • 17:00

Autosport Klub Rally Příbram v AČR ukončí dobrovolnou sbírku na podporu postižených a pozůstalých po tragické nehodě při RallyShow Uherský Brod. Sbírka bude ve středu 19. prosince 2012 ukončena a poté finanční prostředky vybrané touto sbírkou rozděleny a předány před vánočními svátky postiženým touto nepříjemnou událostí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z RallyShow Uherský Brod od Lukáše Urbaníka

foto

16. listopadu 2012 • 02:00

Letošní RallyShow Uherský Brod se zapsala černým písmem do historie českého soutěžního sportu. I přesto vám přinášíme malou fotogalerii snímků, které se na Slovácku podařilo nasbírat našemu stálému redakčnímu spolupracovníkovi Lukáši Urbaníkovi.

žádný příspěvek celý článek »

Tiskové prohlášení Michaela a Josefa Bartončíkových

foto

13. listopadu 2012 • 16:40

S ohledem na některé nepřesnosti, jež se objevily v médiích, jakož i na zcela nedůstojné reportáže TV Prima a TV Nova stran tragické události při automobilové soutěži Rally show Uherský Brod, jsme nuceni, ač neradi, podat toto tiskové prohlášení.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport vyjadruje sústrasť rodinám pozostalých

foto

12. listopadu 2012 • 15:00

Slovenský Rufa Šport Team už za sedem rokov fungovania v rally zažil na súťažiach kadečo. Pred štartom Autogames Rallyshow Uherský Brod 2012 by však nikoho nenapadlo, že práve táto súťaž skončí veľkou tragédiou.

žádný příspěvek celý článek »

Tiskové prohlášení k tragické události

foto

11. listopadu 2012 • 19:20

Pořadatelé Autogames RallyShow Uherský Brod jsou velmi zdrceni tragickou událostí, která se stala na úvodní rychlostní zkoušce s názvem Lopeník. Sobota 10. listopadu 2012 se zapsala navždy nejčernějším zápisem do historie automobilového soutěžního sportu v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

Rallyshow v Uherském Brodě poznamenala tragédie (aktualizováno)

foto

10. listopadu 2012 • 16:00

Čtvrtý ročník Autogames RallyShow Uherský Brod byl ukončen po nešťastné události na úvodní rychlostní zkoušce Lopeník. Posádka se startovním číslem 27 na voze Mitsubishi Lancer EVO IX opustila trať a při nehodě došlo ke smrtelnému zranění čtyř diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte RallyShow Uherský Brod ON LINE

foto

10. listopadu 2012 • 12:00

Prvním ze série podniků ukončujících soutěžáckou sezónu v České republice je již počtvrté Autogames RallyShow Uherský Brod, která se uskuteční dnes odpoledne na dvou úsecích - klasické zkoušce vedoucí přes Lopeník a okruhové přímo v centru Uherského Brodu. Celý průběh můžete sledovat ON LINE společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Rallyshow posunula laťku startovního pole opět výše

foto

9. listopadu 2012 • 15:00

Seriál volných automobilových podniků v rally na závěr sezony zahájí Autogames RallyShow Uherský Brod. Motory závodních vozů se rozezvučí v Uherském Brodě a Bílých Karpatech v sobotu 10. listopadu. Pořadatelé ze společnosti Andrea připravili 152 kilometrů dlouhou trať, která obsahuje šest rychlostních zkoušek na dvou úsecích v délce 39 kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Radio ukáže rallyshow i dětským domovům

foto

9. listopadu 2012 • 14:00

Radio Kiss Publikum pravidelně podporuje soutěžní automobilový sport a při Autogames RallyShow Uherský Brod představí kouzlo rally i dětem z domovů. Zlínské rádio nejprve vyslalo děti do Aquaparku Senec, pořádá akci Strom splněných přání a nyní uvidí děti z dětských domovů Smolina, Bojkovice, Uherský Ostroh, Uherské Hradiště a děti se speciálními vzdělávacími potřebami z Uherského Brodu automobilovou soutěž včetně doprovodného programu.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kořístka v Brodě se Subaru

foto

9. listopadu 2012 • 11:00

Letošní mistr dvoukolek a třídy 5 z rallysprintů Robert Kořístka se zapsal příznivcům rally do podvědomí ve spojení s Suzuki Ignis S1600. V Uherském Brodě usedne šestadvacetiletý jezdec do zcela jiného vozu a na jinou stranu, než je zvyklý.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika RallyShow Uh. Brod podle seznamu přihlášených posádek

foto

8. listopadu 2012 • 15:00

Kvalitní a pestré startovní pole se představí fanouškům rallysportu při čtvrtém ročníku Autogames RallyShow Uherský Brod 2012, která se pojede jako volný podnik pod hlavičkou Federace automobilového sportu AČR v sobotu 10. listopadu. Na seznamu přihlášených najdeme celkem 70 posádek ze tří států – České republiky, Slovenska a Polska.

žádný příspěvek celý článek »

Slavnostní start RallyShow Uherský Brod již zítra

foto

8. listopadu 2012 • 13:00

Čtvrtý ročník Autogames RallyShow Uherský Brod se nezadržitelně blíží a už v pátek 9. listopadu je na programu od 19:00 na Masarykově náměstí slavnostní start, kde se představí vybrané posádky, které budou přejíždět přes startovní rampu. Divákům se představí kompletní první desítka včetně obou předjezdců z rodiny Bérešů, ale také posádky slabších tříd nebo posádky domácí.

žádný příspěvek celý článek »

Delimax Team zve fanoušky na RallyShow Uherský Brod

foto

8. listopadu 2012 • 12:20

Posádka Delimax Teamu má před sebou další závodní víkend v podobě Autogames RallyShow Uherský Brod 2012. Protože je to volný podnik, kde nejde ani tak o výsledek, jako o to pobavit diváky, slibuje Pavel Valoušek i jeho navigátor Lukáš Kostka především jezdeckou show pro diváky. Ti se mohou těšit na to, že týmový speciál Peugeot 207 S2000 uvidí v agresivním jezdeckém stylu!

příspěvků: 1 celý článek »

Tomáš Blažek daruje v Brodu zážitky

foto

8. listopadu 2012 • 12:00

Zužitkovat nové zkušenosti, pobavit se, ale také udělat radost jiným. To vše plánuje splnit na RallyShow Uherský Brod zlínský jezdec Tomáš Blažek. Vedle klasických, soutěžáckých povinností totiž Tommy Paci myslí i na děti z dětských domovů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist