www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - RallyShow Uherský Brod

Radio ukáže rallyshow i dětským domovům

9. listopadu 2012 • 14:00

Radio Kiss Publikum pravidelně podporuje soutěžní automobilový sport a při Autogames RallyShow Uherský Brod představí kouzlo rally i dětem z domovů. Zlínské rádio nejprve vyslalo děti do Aquaparku Senec, pořádá akci Strom splněných přání a nyní uvidí děti z dětských domovů Smolina, Bojkovice, Uherský Ostroh, Uherské Hradiště a děti se speciálními vzdělávacími potřebami z Uherského Brodu automobilovou soutěž včetně doprovodného programu.

Tomáš Blažek

„Dovezeme děti na rally a připravili jsme pro ně na uherskobrodském náměstí zajímavý doprovodný program. Prohlédnou si vystavené soutěžní vozy a máme rovněž připravený koncert finalistky Hlasu Česko-Slovenska,“ řekl Ondřej Albrecht z Radia Kiss Publikum. Celkem čtyřicet dětí z dětských domovů si může v sobotu 10. listopadu kolem poledne prohlédnout na náměstí v Uherském Brodě závodní vůz Škoda Fabia posádky Tomáš Blažek, Miroslav Prachař a dále soutěžní vůz Mitsubishi Lancer EVO IX, se kterým pojede domácí posádka Martin Bujáček, Petra Řiháková. „Děti se podívají do soutěžního vozu a mají možnost se v něm i vyfotit. Určitě jim závodníci rádi sdělí, jaká kritéria musí závodní vůz splňovat, aby mohl na rally startovat,“ doplnil Albrecht.

Od 12 hodin bude na náměstí přítomna skupina veteránů včetně slovenského jezdce Jozefa Béreše staršího s vozem Audi Quattro S1, který se představí při všech průjezdech městské zkoušky v Uherském Brodě. „Děti uvidí hodinu po poledni start rallyshow a poté se přesunou na divácké místo do tzv. rallyarény za sokolovnou. Tam máme nejen pro ně připraveno překvapení v podobě vystoupení finalistky hlasu Česko-Slovenska Kristýny Daňhelové, která pochází právě ze Slovácka,“ upřesnil Ondřej Albrecht z Radia Kiss Publikum.

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist