www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Setkání mistrů

Hájek Historic Rally Team nakonec v Sosnové neodstartuje

12. listopadu 2012 • 08:45

Setkání mistrů v Sosnové mělo být domácím rozloučením Hájek Historic Teamu s fanoušky. Do Sosnové ale nakonec dva žluté Kadetty nedorazí.

Hájek Historic Czech National Rally Team má za sebou náročnou sezonu, ve které se pokoušel obhájit titul mistrů Evropy kategorie II v FIA mistrovství Evropy rally historických vozidel. Posádka Miroslav Janota - Lukáš Vyoral s Opelem Kadett C - GT/E, 16V ale v tomto roce nebyla tak úspěšná jako loni, a proto bylo v srpnu rozhodnuto, že sezona bude předčasně ukončena, protože šance na obhajobu titulu je už mizivá.

Ctirad Hájek

Opel Kadett C-GT/E 16V se pak s „Evropou“ rozloučil na říjnové Rally Legend, kde obsadil fantastické druhé místo. V České republice bylo rozloučení s fanoušky plánované na XI. Global Assistance Setkání mistrů, ale tam se nakonec ani Miroslav Janota ani původně avizovaný Emil Triner bohužel neobjeví.

Do plánů týmu zasáhly neočekávané problémy osobního charakteru mimo motoristický sport, proto bylo rozhodnuto, že Hájek Historic Czech National Rally Team se na letošním Setkání mistrů neobjeví. Fanouškům týmu, kteří se těšili na Mirka Janotu a Emila Trinera za volanty silných Opelů i pořadatelům Setkání mistrů patří omluva, ale bohužel některé okolnosti není možné ovlivnit. Všem přejeme, aby se jim letošní XI. Global Assistance Setkání mistrů líbilo a užili si pěknou atmosféru této motoristické akce.

Petr Eliáš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist