www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Setkání mistrů

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Matěje Skalníka

foto

26. listopadu 2012 • 16:45

O uplynulém víkendu proběhlo na okruhu v Sosnové u České Lípy tradiční Global Assistance Setkání mistrů. Na sever Čech se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu na známém závodišti podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Michela Riecherta

foto

23. listopadu 2012 • 09:00

O uplynulém víkendu proběhlo na okruhu v Sosnové u České Lípy tradiční Global Assistance Setkání mistrů. Na sever Čech se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu na známém závodišti podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Davida Jeřábka

foto

21. listopadu 2012 • 09:00

O uplynulém víkendu proběhlo na okruhu v Sosnové u České Lípy tradiční Global Assistance Setkání mistrů. Na sever Čech se vydal i náš redakční spolupracovník David Jeřábek a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu na známém závodišti podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. zvítězil v Sosnové netradičně s vozem BMW M3

foto

21. listopadu 2012 • 08:00

O uplynulém víkendu se na autodromu v Sosnové u České Lípy konalo již XI. Setkání mistrů a to za velké konkurence ve všech kategoriích. Zaplněné tribuny a napínavé souboje včetně sychravého počasí, byly hlavními znaky letošního ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport po poslednej tohtoročnej súťaži v Českej republike

foto

20. listopadu 2012 • 13:00

Pred pár dňami sme vás informovali o tom, že slovenský Rufa Šport Team čaká ťažký víkend. Musel sa totiž zúčastniť na dvoch podujatiach naraz. Všetko sa nakoniec podarilo.

žádný příspěvek celý článek »

CMM Media Sport zo Sosnovej rovno na Auto Show

foto

20. listopadu 2012 • 12:00

Po víkendovom Setkání mistrů, posledného automobilového podujatia u našich západných susedov, v Čechách sa Košický CMM Media Sport sťahuje rovno na posledné slovenské podujatie, ktorým je Auto Show Slovakia Ring 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Petra Milfaita

foto

19. listopadu 2012 • 14:30

O uplynulém víkendu proběhlo na okruhu v Sosnové u České Lípy tradiční Global Assistance Setkání mistrů. Na sever Čech se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu na známém závodišti podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

XI. Global Assistance Setkání mistrů úspěšně v cíli

foto

18. listopadu 2012 • 23:00

Víkendové XI. Global Assistance Setkání mistrů bylo událostí, která potěšila účastníky i množství diváků, jenž do Sosnové u České Lípy v tento podzimní čas vyrazilo. Mistři automobilových disciplín jako je autocross, rallycross a automobilové soutěže rally předváděli skvělý sport na atraktivní a zabezpečené trati autodromu.

žádný příspěvek celý článek »

XI. Global Assistance Setkání mistrů - již za pár hodin

foto

16. listopadu 2012 • 19:15

Servisní areál Global Assistance Racing Arény se v těchto hodinách už pomalu zaplňuje trucky a servisním zázemí týmů třech motoristických disciplín. Mistři volantu z rallycrossu, automobilových soutěží rally a z autocrossu se totiž sejdou o nadcházejícím víkendu, v sobotu 17. a v neděli 18. listopadu v Sosnové u České Lípy při XI. Global Assistance Setkání mistrů.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop se představí domácím divákům na Setkání mistrů v Sosnové

foto

16. listopadu 2012 • 10:15

Martin Prokop – devátý nejlepší rally pilot v celkovém hodnocení letošního seriálu Mistrovství světa v rally a nejúspěšnější český jezdec v historii MS (4. místo letos na Rally Argentina) – se představí o tomto víkendu českým fanouškům v akci se svým Fordem Fiesta WRC při XI. Global Assstace Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy.

žádný příspěvek celý článek »

XI. Global Assistance Setkání mistrů – kdo je kdo v rally

foto

16. listopadu 2012 • 04:00

Automobilové soutěže rally patří mezi ty nejpopulárnější motoristické disciplíny, ale také mezi jedny z těch nejnáročnějších. V současné době sice soutěže prožívají v České republice díky několika tragickým událostem jdoucím rychle po sobě těžké chvíle, ale věříme, že "moudří" dají hlavy dohromady a bez zbrklých řešení najdou taková systémová opatření, že soutěže znovu budou výkladní skříní motoristického sportu a v popředí zájmu médií kvůli úplně jiným věcem, než jsou tragické nehody ve spojení s diváky.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech pro Setkání mistrů mění MINI za BMW

foto

15. listopadu 2012 • 13:05

XI. Setkání mistrů o nadcházejícím víkendu v Sosnové u České Lípy přinese jednu zásadní změnu ve startovní listině. Václav Pech zde totiž figuruje s BMW M3.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo je kdo na XI. Global Assistance Setkání mistrů - rallycross

foto

12. listopadu 2012 • 09:00

XI. Global Assistance Setkání mistrů bude šancí jak na jednom místě a v jeden čas sledovat na závodní trati speciály rallycrossu, rally ale i buggy z autocrossu.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek Historic Rally Team nakonec v Sosnové neodstartuje

foto

12. listopadu 2012 • 08:45

Setkání mistrů v Sosnové mělo být domácím rozloučením Hájek Historic Teamu s fanoušky. Do Sosnové ale nakonec dva žluté Kadetty nedorazí.

žádný příspěvek celý článek »

Při XI. Global Assistance Setkání mistrů je šance i ke svezení ve WRC

foto

8. listopadu 2012 • 21:15

Už jen týden zbývá do zahájení XI. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy. Soutěžácká špička z České republiky bude doplněna i několika zahraničními jezdci, mezi nimiž nechybí například Craig Breen, irský jezdec, který aktuálně bojuje ve Španělsku o pozici mistra světa v rally kategorie SWRC, či Švéd Patrik Flodin.

žádný příspěvek celý článek »

toplist