www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Galaxy GRS Rally Lužické Hory (MČR-S)

Rally Lužické hory má nového generálního partnera

24. ledna 2013 • 19:10

Tři měsíce zbývají do startu šestnáctého ročníku Rally Lužické hory 2013. Automobilová soutěž, jejíž trať vede Trojzemím, bude zařazena do Mistrovství České republiky ve sprintrally, Lužického poháru a Deutsche Rallye Serie, která už vloni zpestřila vozový park.

Rally Lužické Hory 2012

„V současné době probíhají schvalovací řízení na obecních úřadech a musím říci, že výsledky jsou zatím kladné a se starosty jsou vesměs vstřícná jednání, což nás po mediální hysterii ve spojitosti s rally v závěru loňského roku nesmírně těší,“ konstatuje ředitel soutěže Jan Krečman. Hrádečtí a frýdlantští organizátoři připravují posádkám tradičně čtyři úseky rychlostních zkoušek, které se pojedou dvakrát. Jedna z rychlostních zkoušek bude z větší části nová a využije jen část stávajících úseků. Systém soutěže bude: dvě rychlostní zkoušky - servis a přeskupení - čtyři erzety - servis a přeskupení – závěrečné dvě erzety.

A jaké další novinky hlásí organizační výbor soutěže? „Tak především soutěž má nového generálního partnera, s nímž již byla podepsána smlouva. Nový název soutěže je tedy Galaxy GRS Rally Lužické hory. Prosíme tímto novináře, kteří budou o soutěži informovat, aby uváděli tento název,“ říká Jan Krečman a navazuje: „Jsme také nesmírně potěšeni, že záštitu nad soutěží převzal hejtman Libereckého kraje pan Martin Půta.“

Galaxy GRS Rally Lužické hory bude druhou soutěží Mistrovství České republiky a uskuteční se týden po MM ČR Rally Šumava Klatovy. O další novinkách Vás budeme pravidelně informovat a budou zveřejňovány také na stránkách soutěže www.rallyluzickehory.cz.

MOTTO: DIVÁKU, STAŇ SE I TY SVÝM CHOVÁNÍM PŘI SLEDOVÁNÍ RALLY POŘADATELEM!

Pavel Vydra
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist