www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Galaxy GRS Rally Lužické Hory (MČR-S)

Voldřich Motorsport pronásleduje jen smůla

foto

22. května 2013 • 10:00

Voldřich Motorsport odjížděl do Lužických hor poprvé bez šéfa týmu - Romana Voldřicha, který byl toho času pracovně v zahraničí. Veškeré přípravy na soutěž byly o to složitější, přesto ale panovala skvělá atmosféra, jež byla vystupňována po absolvování seznamovacích jízd.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Mit Metal Rallysprint Kopná od Luboše Laholy

foto

12. května 2013 • 02:30

Třetím dílem pokračovalo v okolí Slušovic Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Na téměř domácí Mit Metal Rallysprint Kopná se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a vy si dnes můžete prohlédnout aktuální video, které si pro vás připravil.

žádný příspěvek celý článek »

Prvenství v dámském poháru i v soutěži o nejdelší skok

foto

7. května 2013 • 02:30

Dubnové „turné“ týmu LB Trans Racing pokračovalo v krátkém sledu za sebou dvojicí závodů, které provázela nepřízeň počasí. Zimní obutí už sice po Rally Vrchovina zůstalo v dílně, výbava mokrými či přechodnými pneumatikami se však na obě soutěže ukázala být nutností.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbr s Řihákovou v Lužičkách vítězní

foto

6. května 2013 • 15:00

Letošní druhý start si na své konto připsala smíšená posádka Patrik Rujbr – Petra Řiháková. Tentokrát se Patrik s Petrou postavili na start Galaxy GRS Rally Lužické Hory. Opět to bylo s Renaultem Clio R3 z dílny Lubomíra Minaříka. Seznamovací jízdy v okolí Hrádku nad Nisou probíhali za jarního počasí, ale na závod byl hlášen déšť.

žádný příspěvek celý článek »

Dohnal: Dvakrát třetí a průběžně první

foto

6. května 2013 • 09:00

Nová sezóna Timeseal mistrovství ČR ve sprintrally začala opět počátkem dubna na Vrchovině. Ani na startu sezóny 2013 nechyběla posádka René Dohnal – Rudolf Kouřil, jenž na letošní rok obměnila techniku a z Volkswagenu Polo přesedl Renda s Rudou do Škody Fabia a třídy 7. Díky neutichající zimě se ovšem z Vrchoviny stalo malé „Monte“.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Lužické Hory od Luboše Laholy

foto

3. května 2013 • 19:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu rallysprintové sezóny, kterým byly o uplynulém víkendu Galaxy GRS Rally Lužické Hory. Dnes to bude prostřednictvím videa, které si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance v Lužických horách: boj s interkomy

foto

3. května 2013 • 11:00

Během uplynulého víkendu se rallysprintový šampionát přesunul do nejsevernějšího cípu naší republiky, do česko-polského pomezí v okolí Hrádku nad Nisou. Z Moravy tam kromě mnoha jiných vyrazil také konvoj týmu CERS performance čítající tři soutěžní posádky. Proti plánu tedy o jednu míň, neboť Martin Tomečka musel účast z časových důvodů na poslední chvíli odřeknout.

žádný příspěvek celý článek »

Trénink s klimou, na závod přiložit

foto

3. května 2013 • 10:00

Obrat o 180 stupňů. Jak jinak porovnat účinkování Martina Vlčka s Richardem Lasevičem na Rally Vrchovina a v Lužických horách. Severomoraváci po nevydařeném vstupu do sezony parádně nabrali dech a vyrovnali svůj nejlepší výsledek od přestupu mezi „předokolky“.

žádný příspěvek celý článek »

Kobliha s Chodurou podruhé druzí

foto

3. května 2013 • 09:00

Druhou rallysprintovou zastávkou byl podnik nesoucí název Galaxy GRS Rally Lužické hory, kde opět nechyběla aktuálně druhá posádka třídy 6 Adam Kobliha a Petr Chodura jun. Tato dravá dvojka sedlající francouzský vůz Citröen C2 R2 Max, chtěla navázat na velmi dobré výkony z Vrchoviny a dále posouvat svůj limit.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl se v Lužičkách potrápil, na Kopné slibuje reparát

foto

3. května 2013 • 08:00

Těsně pod bednou skončila na Rally Lužické Hory posádka JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba Valaši jedoucí tradičně na voze Mitsubishi Lancer EVO IX skončili na druhém podniku sprintového šampionátu na nepopulárním bramborovém čtvrtém místě, když jim na třetího ve třídě Lumíra Firlu chyběly necelé čtyři vteřiny, absolutně skončili Pešl s Pešlem dvanáctí.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík „Chcípací zatáčku“ v Lužičkách už zase nepřelstil

foto

1. května 2013 • 09:00

Kompletní sprintová špička včetně JT Rocksteel Rally Teamu si dala druhé letošní dostaveníčko v Hrádku nad Nisou, kde se konala mnohými velmi oblíbená Rally Lužické Hory.

žádný příspěvek celý článek »

Vydařené „Lužičky“ v cíli – zvítězili Kostka s Houštěm

foto

29. dubna 2013 • 17:00

Tomáš Kostka se stal teprve druhým jezdcem v šestnáctileté historii, který vyhrál soutěž v Hrádku nad Nisou podruhé. Tím prvním byl ex-tovární jezdec škodovky Vladimír Berger. Letošní ročník zdobilo skvělé jezdecké i „vozové“ obsazení, o čemž svědčí šest vozů WRC a pět S 2000 na startu, a k tomu musíme přičíst ještě řadu kvalitních jezdců s vozy Mitsubishi a Subaru.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš s Novákem ve vedení sprintového mistrovství

foto

29. dubna 2013 • 16:20

Po zimní Rally Vrchovina se seriál sprintových závodů přestěhoval na sever republiky do Hrádku nad Nisou. Ani zde nebylo počasí příliš vlídné k početným příznivcům rally, kteří sledovali napínavou soutěž místy za mírného mrholení a občasné mlhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Lužických Hor od Petra Milfaita

foto

29. dubna 2013 • 11:15

Uplynulý víkend se domací rally scéna zaměřila na nejsevernejší cíp naší republiky, na česko-polské pomezí v okolí Hrádku nad Nisou. Právě tam se uskutečnil druhý rallysprint letošní sezony, Rally Lužické Hory. U její trati nechyběl se svým fotoaparátem Petr Milfait, jehož více než tři desítky snímků vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

V Hrádku nad Nisou finišují přípravy Rally Lužické hory

foto

17. dubna 2013 • 10:00

Za deset dní odstartuje v Hrádku nad Nisou 16. ročník Galaxy GRS Rally Lužické hory. A zatímco na Hrádecku a na Frýdlantsku finišují pořadatelské a organizační přípravy soutěže, do seznamu přihlášených přibývala každý den zajímavá jména.

žádný příspěvek celý článek »

toplist