www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rally Sweden

Švédská rally opět na obrazovkách ČT Sport

7. února 2013 • 10:20

Oči všech příznivců automobilových soutěží se již nyní ubírají k nadcházejícímu víkendu. Právě v tomto čase odstartuje letošní druhá soutěž seriálu Mistrovsví světa, jedna z nejrychlejších soutěží s jedinečnou zimní atmosférou – Rally Sweden. Tato specifická a jedinečná soutěž se vyznačuje několika faktory. Tím prvním jsou samozřejmě zimní sněhové podmínky, nízké teploty a jedinečná atmosféra ohňů podél trati. Tím druhým jsou absolutní rychlosti, kterých dosahují nejen speciály WRC, díky speciálním úzkým pneumatikám osazenými hřeby.

Jak všichni pozorní příznivci automobilových soutěží zaznamenali již v lednu, podařilo se díky úsilí Mediasport.cz získat přenosová práva pro Českou a Slovenskou republiku na vysílání obrazového záznamu z každé odjeté etapy soutěže Mistrovství světa. Vzhledem k dlouhodobé spolupráci mezi Českou televizí a Mediasport.cz můžete tyto záznamy sledovat na celoplošném programu ČT Sport.

„Při první letošní rally bylo patrné, že nový promotér se s prostředím vrcholných soutěží sžívá a seznamuje. V této fázi promoterství je to naprosto pochopitelné a víme i z vlastní zkušenosti při pořizování etapových reportáží z Barum rally, že se jedná o logisticky velmi náročnou operaci. Věříme, že druhý letošní podnik proběhne bez problémů. Snažíme se pro fanoušky mediasport.cz dále zajistit i samostatné onboardové záznamy předních posádek, bohužel i díky logistice náš požadavek nebyl doposud technicky zajištěn. Přeji promotérovi WRC rychlé zvládnutí dětských nemocí a těším se na okamžik, kdy fanouškům WRC v Čechách a na Slovensku budeme moci nabídnou vše,“ sdělil Josef Pátl ze skupiny Mediasport.cz.

Pouze několik málo hodin po dojezdu každé etapy budete mít možnost sledovat záznam z celého dne na programu ČT Sport. Ti z Vás, kteří nestihnou sledovat obrazový záznam v nočních hodinách na televizních obrazovkách, nemusí smutnit. Více již vysvětluje Filip Schovánek: „Uvědomujeme si, že ne každý fanoušek má možnost nebo čas sledovat záznam v nočních hodinách. Proto jsme pro všechny připravili možnost shlédnout odvysílanou reportáž hned druhý den na webových stránkách mediasport.cz. Každý si dokonce může zvolit obrazovou kvalitu záznamu podle svého připojení. Vrcholem je samozřejmě HD záznam.“

sestřih RMC 2013

Jako připomínku na první letošní podnik MS - Rallye Monte Carlo 2013 nabízíme shrnutí v délce 52 min., i v kvalitě HD (klikněte).

Vysílací časy reportáží z Rally Sweden na programu ČT Sport

08. 2. 2013 ve 23:35 (09.2.2013 v 7:15)

09. 2. 2013 ve 23:05 (10.2.2013 v 7:35)

10. 2. 2013 ve 23:30

Českým jezdcům přejeme dobrý výsledek a všem fanouškům hodně zábavy u sledování reportáží na obrazovkách ČT Sport nebo z webových stránek mediasport.cz.

Mediasport.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist