www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rally Sweden

Fotogalerie z Rally Sweden od André Lavadinha

foto

14. února 2013 • 10:00

Druhým dílem letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu Rally Sweden. Až na sever se vydal náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout fotografie, které se mu na zasněžených rychlostních zkouškách podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Michela Riecherta

foto

13. února 2013 • 23:30

Podél rychlostních zkoušek letošní Rally Sweden se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert, jehož snímky jste mohli v průběhu soutěže sledovat na stránkách AutoSport.CZ. Dnes si jeho sbírku zkompletujeme poslední sérií ze závěrečného dne soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Toma Buyse

foto

13. února 2013 • 08:00

Druhým dílem letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu Rally Sweden. Až na sever se vydal náš stálý redakční spolupracovník Tom Buyse a vy si dnes můžete prohlédnout fotografie, které se mu na zasněžených rychlostních zkouškách podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Konec dobrý, všechno dobré

foto

12. února 2013 • 17:45

Martin Hudec úspěšně dokončil Švédskou rally, která znamenala jeho premiérový start v mistrovství světa v rally. V celkovém hodnocení dojeli se spolujezdcem Jakubem Kotálem na 31. místě, ve WRC2 brali jeden bod za desáté místo a ve Production Cupu skončili šestí. Při premiéře posádka dovezla vůz v pořádku do cíle, což je základ na kterém se dá stavět. Dalším startem Martina Hudce v MS bude Portugalská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën si udržel náskok

foto

12. února 2013 • 16:00

Sébastien Loeb a Daniel Elena, kteří během třetí etapy Švédské rallye bez oddechu atakovali vedoucí pozici, skončili celkově na druhém místě, 41,8 vteřin za vítězi. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen získali dva body v Poháru konstruktérů a Citroën Total Abú Dhabí WRT se díky nim udržel v čele celkového pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Onboardy z Rally Sweden na mediasport.cz (VIDEO)

foto

12. února 2013 • 13:00

Je po skončení jediné ryze sněhové rally, známe nového lídra šampionátu a promotér WRC se postupně a po krůčcích začíná vyrovnávat s nástrahami, které tento krásný sport přináší.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop veze z Rally Sweden body za sedmé místo

foto

11. února 2013 • 10:30

Seriál Mistrovství světa v rally pokračoval tento víkend svou druhou soutěží - Švédskou rally - a na start se postavila i posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop a Michal Ernst s Fordem Fiesta RS WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Švédská rally - závěrečná etapa na ČT Sport (VIDEO)

foto

11. února 2013 • 10:25

Pro všechny z vás, kteří jste nestihli včerejší vysílání záznamu ze závěrečné etapy Rally Sweden 2013, máme záznam i v kvalitě HD.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Sweden: premiérové vítězství pro Volkswagen

foto

10. února 2013 • 15:30

Jen dva starty v mistrovství světa potřeboval zbrusu nový tovární tým Volkswagen k tomu, aby dosáhl na celkové prvenství. Jeho pilot Sébastien Ogier soutěži dominoval prakticky celou dobu a svůj suverénní výkon korunoval vítězstvím v závěrečné Power Stage. Na tu si brousil po svém pátečním výpadku Mikko Hirvonen, jenže ani změna startovní pozici ze začátku startovního pole více dozadu vu nepomohla - Fin neuspěl ani v bonusové zkoušce a ze Švédska si tak odváží hodně výraznou nulu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rally Sweden od Michela Riecherta

foto

7. února 2013 • 20:45

Dnes se uskutečnil shakedown a kvalifikační zkouška na druhý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden. Podél tratě se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Michel Richert a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Hudec má ve Švédsku odtrénováno

foto

7. února 2013 • 15:15

Velká životní zkušenost dnes čeká na Martina Hudce. Spolu s Jakubem Kotálem večer odstartují do první rychlostní zkoušky Švédské rally, které se zúčastní jako jediná česká posádka ve WRC2. Po poklidné cestě dorazila posádka s celým Semerád Rally Teamem do Hagforsu, kde se ubytovala, absolvovala administrativní přejímku a převzala itinerář.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikační zkoušku na Rally Sweden vyhrál Sébastien Ogier

foto

7. února 2013 • 11:20

Sébastien Ogier s Volkswagenem Polo R WRC vyhrál dnešní kvalifikační zkoušku na druhý podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, sněhovou Rally Sweden. Jako druhý si bude vybírat startovní pořadí Mads Ostberg, jako třetí Mikko Hirvonen. Kvalifikace se nezúčastnil Jarkko Nikara, který se svým Mini havaroval v rámci tréninkových jízd.

příspěvků: 1 celý článek »

Švédská rally opět na obrazovkách ČT Sport

foto

7. února 2013 • 10:20

Oči všech příznivců automobilových soutěží se již nyní ubírají k nadcházejícímu víkendu. Právě v tomto čase odstartuje letošní druhá soutěž seriálu Mistrovsví světa, jedna z nejrychlejších soutěží s jedinečnou zimní atmosférou – Rally Sweden.

žádný příspěvek celý článek »

Místo Al-Attiyaha ve Švédsku Matthew Wilson

foto

6. února 2013 • 21:30

Na poslední chvíli zrušil olympijský medailista svou účast na druhém podniku mistrovství světa, Rally Sweden. V kokpitu Fordu Fiesta RS WRC Qatar M-Sport World Rally Teamu jej nahradí syn týmového principála Matthew Wilson.

žádný příspěvek celý článek »

Hudce čeká premiéra v mistrovství světa v rally

foto

5. února 2013 • 19:35

Další český jezdec vstupuje do mistrovství světa v rally. Martin Hudec se letos zúčastní nově vypsaného šampionátu WRC 2 a současně bude bojovat o body i v Production Cupu. Prvním podnikem letošní sezóny v mistrovství světa v rally bude Švédská rally, která je na programu již tento týden.

žádný příspěvek celý článek »

toplist