www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rally Islas Canarias

László Vizin na čtyřech závodech mistrovství Evropy

18. března 2013 • 12:00

I v letošním roce se maďarský veterán László Vizin představí na mezinárodní scéně. Po startech v seriálu Intercontinental Rally Challenge se letos představí v nástupnickém mistrovství Evropy.

László Vizin

Vizin má za sebou bohatou kariéru, v posledních letech střídal vozy R3, S2000 a R4. I letos bude jeho program obsahovat čtyři soutěže, na kterých by se měl představit za volantem Subaru Impreza Sti R4.

„Jsem rád, že se nám opět podařilo zajistit starty na mezinárodní scéně. Opět to bude se Subaru Impreza Sti R4. Od Subaru jsem jel snad se všema autama, od enek až po WRC. Proto jsem rád, že s ním mohu pokračovat. Pojedeme se stejným vozem, se kterým v sezóně startuje Frigyes Turán. A využiju i jeho spolujezdce Gábora Zsírose,“ řekl s úsměvem László Vizin.

A jaké jsou kokrétní plány prošedivělého Maďara? „Mám radši soutěže na asfaltu. Zatím jsou jisté tři soutěže - začneme již tento týden na Kanárských ostrovech, pak se představíme na Tour de Corse a celou sezónu zakončíme na Rallye du Valais ve Švýcarsku. Ohledně čtvrtého závodu se ještě rozhodneme mezi Barum Rally a Chorvatskem,“ naznačil Vizin.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist