www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rally Islas Canarias

Škoda startuje jako lídr ERC na Rally Azory

foto

23. dubna 2013 • 12:45

Jako aktuální lídři hodnocení ERC jdou na start Rally Azory tovární jezdci Jan Kopecký a Pavel Dresler. Na čtvrtém podniku ERC 2013 chtějí navázat na dosavadní úspěšné vystoupení v evropském šampionátu. SATA Rally Azory se koná od 25. do 27. dubna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

29. března 2013 • 15:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil třetí díl letošního mistrovství Evropy, španělská Rally Islas Canarias. Na kopcovité tratě ostrova Gran Canaria se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

28. března 2013 • 08:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil třetí díl letošního mistrovství Evropy, španělská Rally Islas Canarias. Na kopcovité tratě ostrova Gran Canaria se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Cenné zkušenosti pro Roberta Kubicu

foto

26. března 2013 • 10:00

Po perfektním začátku na Rally Kanárské ostrovy, kdy Robert Kubica a jeho spolujezdec Maciek Baran vyhráli osm z devíti rychlostních zkoušek, vypadli na desátém testu třetího podniku evropského šampionátu v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Františka Duška

foto

26. března 2013 • 09:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil třetí díl letošního mistrovství Evropy, španělská Rally Islas Canarias. Na kopcovité tratě ostrova Gran Canaria se vydal i náš stálý redakční spolupracovník František Dušek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký s Dreslerem obhájili vítězství v Rally Islas Canarias

foto

23. března 2013 • 18:20

Triumfem v poslední rychlostní zkoušce potvrdil Jan Kopecký své celkové prvenství v třetí soutěži letošního mistrovství Evropy, španělské Rally Islas Canarias. Zopakoval tak úspěch z loňské sezony IRC, a to se stejným navigátorem Pavlem Dreslerem a vozem Škoda Fabia S2000.

příspěvků: 3 celý článek »

Robert Kubica vyhrál shakedown Rally Islas Canarias

foto

21. března 2013 • 16:15

Shakedown na třetí díl letošního mistrovství Evropy, Rally Islas Canarias, vyhrál Robert Kubica. Na 2,55 km dlouhém úseku nedaleko Las Palmas patřil k nejpilnějším jezdcům, nakonec porazil Jana Kopeckého i Luise Monzona.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce na Rally Islas Canarias zvítězit

foto

18. března 2013 • 14:00

Tým Škoda Motorsport chce na třetím podniku letošního Mistrovství Evropy (ERC) na ostrově Gran Canaria obhájit prvenství z loňského roku. Pro Jana Kopeckého a Pavla Dreslera jde na Rally Islas Canarias o druhý start v šampionátu ERC 2013. Úvodní soutěž – rakouskou Jänner Rally – tovární posádka vyhrála.

žádný příspěvek celý článek »

László Vizin na čtyřech závodech mistrovství Evropy

foto

18. března 2013 • 12:00

I v letošním roce se maďarský veterán László Vizin představí na mezinárodní scéně. Po startech v seriálu Intercontinental Rally Challenge se letos představí v nástupnickém mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Robertem Kubicou před Rally Islas Canarias

foto

15. března 2013 • 16:00

Robert Kubica začne svou velkou mezinárodní kariéru v automobilových soutěžích již koncem příštího týdne na třetím podniku mistrovství Evropy, kterým bude asfaltová Rally Islas Canarias. Jaké jsou pocity polského jezdce před startem závodu?

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kubica představil program na letošní sezónu (+VIDEO)

foto

15. března 2013 • 07:00

Včera proběhla v Polsku prezentace programu Roberta Kubicy, který se rozhodl spojit své síly se značkou Citroën a polským petrolejářským gigantem Lotos pro starty v seriálech WRC-2 a ME.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

13. března 2013 • 17:00

Celkem 30 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy, kterým bude již koncem příštího týdne tradiční Rally Islas Canarias konající se na Gran Canarii, největším ostrově španělského souostroví.

žádný příspěvek celý článek »

Jean-Mathieu Leandri na osmi soutěžích mistrovství Evropy

foto

7. března 2013 • 15:00

Jean-Mathieu Leandri se představí na osmi soutěžích letošního seriálu mistrovství Evropy. Korsický rodák bude usedat do vozů značky Peugeot francouzského týmu Saintéloc Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Aigner pojede mistrovství Evropy

foto

6. března 2013 • 14:00

V lońském roce se Andreasi Aignerovi boj o titul vítěze production cupu v IRC nepodařil, letos se pokusí o to samé v nově obrozeném mistrovství Evropy. Opět to bude za volantem Subaru Impreza Sti R4 týmu Stohl Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot potvrdil Breena a Anciana na Rally Islas Canarias

foto

4. března 2013 • 13:30

Přestože Rally Islas Canarias nebyla v původním programu Peugeot Rally Academy, nakonec se na startu objeví jak v Lotyšsku úspěšný a tentokrát Paulem Naglem navigovaný Craig Breen, tak i nováček Jérémi Ancian.

žádný příspěvek celý článek »

toplist