www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Rallye Český Krumlov s novým ředitelem

27. března 2013 • 23:00

V osvědčeném organizačním týmu v letošním roce dochází ke střídání na pozici ředitele rallye, když dosavadního Jindřicha Kunce střídá další dlouholetý organizátor Luboš Šalát.

Miroslav Janota - Lukáš Vyoral - Luboš Šalát - Rallye Český Krumlov 2012

„Chtěl bych poděkovat Jindrovi za jeho čtyřleté období ředitelování, ve kterém se českokrumlovská rallye dostala o hodně výše a patří bezpochyby k domácí špičce,“ poděkoval za dosavadní práci nastávající ředitel.

K rozhodnutí opustit post ředitele vedla Jindru Kunce jak nečinnost Federace automobilového sportu AČR, tak i některých členů Svazu rally po loňském, pro automobilové soutěže velmi problematickém roce a nekompetentní vyhodnocení vzniklé situace.

„Nedávná snaha několika významných organizátorů sdružit své náměty a podněty ke zlepšení stavu v českých soutěžích a požadavek na alespoň nějakou činnost vedoucí k právní i další podpoře pořadatelů rallye ze strany FAS AČR, byla nekompromisně ze strany sportovní autority smetena ze stolu. Autorita pro mě přestala být autoritou, a abych svými postoji vůči ní nemohl do budoucna ublížit Rallye Český Krumlov, rozhodl jsem se nepokračovat jako ředitel naší soutěže,“ komentuje své rozhodnutí Jindra Kunc.

Bývalý ředitel ale „pořadatelování“ neopouští a od nynějška bude působit jako šéf organizačního týmu Rallye Český Krumlov.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist