www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Nejsem magor, jen se chci bavit

foto

18. června 2013 • 16:00

Zatím poslední rozhovor s jihočeským soutěžním jezdcem Jiřím Sojkou se uskutečnil po úvodní soutěži Timeseal MČR ve sprintrally, kterou byla Rally Vrchovina. Na tomto závodě představil svůj nový Suzuki Swift Sport pro třídu 9. Jiří Sojka s ním dojel na druhém místě ve třídě a nové auto si moc pochvaloval. V následujícím rozhovoru se podrobněji podíváme na další dva závody, které následovaly.

žádný příspěvek celý článek »

'Vlčák' po dovolené

foto

3. června 2013 • 09:00

Jako na dovolené si při českokrumlovské rally mohli připadat Martin Vlček s Richardem Lasevičem. Nebyli svázáni bojem o mistrovské body a jediné, o co v jižních Čechách usilovali, byly tréninkové kilometry. Pracovní cíl se nakonec posádce podařilo ještě o pořádný kus překročit, za což vděčí nejen vlastnímu výkonu, ale i neopakovatelné atmosféře, kterou místní pořadatelé dokázali vytvořit.

žádný příspěvek celý článek »

Třetí místo z Krumlova Jirky Janeckého

foto

3. června 2013 • 08:00

Velmi úspěšně proplouvá deštivými soutěžemi Mezinárodního Mistrovství České republiky prozatím posádka Jiří Janecký - Milan Pokorný se Škodou Fabia třídy 7 startující pod VD Rally Teamem. Na Šumavské vítězství po odstoupení soupeřů se někteří dívali trochu vyčítavě. Proto posádka odjížděla trochu v rozpacích do Českého Krumlova.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Michela Riecherta

foto

31. května 2013 • 21:00

O uplynulém víkendu se v jižních Čechách uskutečnil třetí díl letošního seriálu Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na Rallye Český Krumlov zamířil i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Opět mokrý závod pro posádku Rujbr - Řiháková na Rally ČK

foto

30. května 2013 • 18:50

Ve dnech 24. – 26. 5. 2013 se v Českém Krumlově a jeho blízkém okolí uskutečnil další podnik Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Na startu nechyběla ani smíšená posádka Patrik Rujbr s Petrou Řihákovou. Ani tentokrát, stejně jako na předchozích domácích soutěžích, se na rally neobjevilo slunečné počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Po technické závadě dojeli Štolfa s Hawlem pátí

foto

30. května 2013 • 16:00

Na účastníky Mistrovství České republiky historických soutěžních vozů čekala po Historic Rally Vltava další dvoudenní soutěž. Tentokrát již jedenačtyřicítý ročník Rally Český Krumlov. Mezi šestadvacetí odstartovanými nechyběla ani legendární podkrkonošská posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel s vozem Škoda 130 L.

žádný příspěvek celý článek »

Rada s Jugasem českokrumlovský cíl nespatřili

foto

30. května 2013 • 14:00

Na třetí podnik MMČR Rallye Český Krumlov vyrazila hustopečská stáj Agrotec Autoklub se zbrusu novým vozem, který se podařilo dokončit pár dní před startem soutěže. Bohužel dvojice Martin Rada s Jaroslavem Jugasem cíl nespatřila.

příspěvků: 3 celý článek »

Další vavříny pro Josefa Petáka s Alenou Benešovou

foto

29. května 2013 • 14:30

Rallye Český Krumlov přinesla druhý letošní triumf pro příbramskou dvojici Josef Peták - Alena Benešová. V rámci ROPRO Clio R3 Czech Trophy je na stupních vítězů doplnili Emil Triner a Patrik Rujbr.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov - legendy a historici

foto

29. května 2013 • 14:00

Při Rallye Český Krumlov se nejel pouze závod MMČR soudobých vozů, ale také mistrovství České republiky historických vozů a návdavkem i divácky populární Legend Show. Že se obou přidružených seriálů zúčastnily zajímavé vozy i posádky můžete vidět na snímcích Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: Egon Smékal opět na podiu

foto

29. května 2013 • 13:30

Také při druhém podniku Citroën Racing Trophy CZ 2013 – Rallye Český Krumlov posádka Egon Smékal – Monika Hýbnerová obsadila druhou příčku ve třídě 5, čímž dosáhla na hodnotnou finanční prémii 2500 euro.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Josefa Petrů

foto

28. května 2013 • 09:00

O uplynulém víkendu se v jižních Čechách uskutečnil třetí díl letošního seriálu Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na Rallye Český Krumlov zamířil i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Búšovy naděje skončily v retardéru (+ video)

foto

27. května 2013 • 17:00

Na start Rallye Český Krumlov nasadil tým ROTO Plzeň opět Martina Búše navigovaného Jiřím Hovorkou s vozem Subaru Impreza WRX STi. Jejich cílem bylo postupně zrychlovat.

příspěvků: 4 celý článek »

Stříbrný Český Krumlov pro Krestu s Grossem

foto

27. května 2013 • 16:45

Dvojice Adell Mogul racing teamu Roman Kresta – Petr Gross obsadila při svém prvním letošním startu na Rallye Český Krumlov druhou příčku za Václavem Pechem. Na stupních vítězů je doplnili Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem s další fabií stáje Kresta Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Hvězdný Krumlov pro Štajfa

foto

27. května 2013 • 16:30

Spojení značky Rockstar s hatchbackem Subaru Impreza WRX STI posádky Vojtěch Štajf – František Rajnoha zaznamenalo hned při premiéře velký úspěch. Bílé hvězdy Subaru spolu s těmi žlutými Rockstar na cílové rampě českokrumlovské soutěže zazářily dokonce na první příčce mezi produkčními vozy, v absolutním pořadí to znamenalo výtečnou šestou pozici.

příspěvků: 2 celý článek »

Pech-Uhel absolutními vítězi Rallye Český Krumlov

foto

27. května 2013 • 13:30

MINI John Cooper Works S2000-1,6 turbo, EuroOil-invelt teamu, si na své konto připsalo další vítězství v soutěži Mezinárodního mistrovství České republiky. Do jihočeské soutěže vstupovali Pech s Uhlem jako vedoucí posádka průběžné klasifikace MMČR a všichni s napětím očekávali velký souboj s dalšími vozy S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist