www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Rally Jeseníky (MČR-S+HA)

Pořadatelé RZ Rally Jeseníky se zúčastnili Rally Kempu ve Lhotě u Zlína

29. července 2013 • 07:00

Zajímavé akce se zaměřením na teorii, ale hlavně praxi ve stavbě rychlostních zkoušek se zúčastnila početná výprava z Rally Jeseníky. Již druhý letošní Rally Kemp určený pro pořadatele z druhé poloviny sezóny připravila skupina Barum Czech rally Zlín okolo Jana Regnera.

Milan Pantálek - Jaroslav Novák (Mitsubishi Lancer Evo IX) - AZ Pneu Rally Jeseníky 2012

„Rally Kemp je novou příležitostí pro zdokonalení práce vedoucích rychlostních zkoušek, jejich zástupců, bezpečnostních činovníků, ale i dalších pořadatelů, který zavedl Svaz rally jako jednu z mnoha odpovědí na problematiku bezpečnosti,“ představuje akci Tomáš Kunc, zástupce ředitele Rally Jeseníky a člen Svazu rally FAS AČR.

„Početná výprava ze všech rychlostních zkoušek naší Rally Jeseníky se zúčastnila Rally Kempu 29. června ve Lhotě u Zlína. Tým Honzy Regnera nejprve připravil teoretickou část, kterou vedl ředitel Rally Šumava Jiří Valenta. Stěžejním programem byla však vzorová rychlostní zkouška připravená v obci Lhota u Zlína, na které byly účastníkům prakticky vysvětleny nové způsoby značení a páskování zavedené v letošní sezóně,“ přibližuje program nového formátu školení Dušan Pospíšil, ředitel a předseda organizačního výboru Rally Jeseníky.

„Přesně takové akce, při kterých se setkají jednotliví pořadatelé z rychlostních zkoušek napříč různých soutěží, jsou přínosné pro jednotnou a kvalitní přípravu bezpečné tratě naší soutěže. Těší mě zájem ze všech rychlostních zkoušek, protože týmy Honzy Jury, Miloše Látala a Tomáše Vrtka se zúčastnily ve velmi silné sestavě a věřím, že se jim školení ve Lhotě od zkušených pořadatelů legendárních rychlostních zkoušek Barum rally bude hodit pří stavbě svých rychlostních zkoušek na Rally Jeseníky,“ dodává k obsahu Rally Kempu Monika Langová, hlavní činovník pro bezpečnost Rally Jeseníky.

Martin Rippl
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist