www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Rally Jeseníky (MČR-S+HA)

Z kolbiště pod šternberským hradem bez poháru

foto

30. září 2013 • 11:30

Předposlední zastávkou sezóny malého mistrovství byla Rally Jeseníky. Závodilo se zde teprve po sedmé a jako každý rok je centrem soutěže bájemi opředené město Šternberk, na úpatí Nízkého Jeseníku.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbro z Jeseníků má pro Rujbra chuť zlata

foto

30. září 2013 • 11:00

Další z vydařených závodů v letošní sezoně má za sebou smíšená posádka Patrik Rujbr – Petra Řiháková. Jejich zatím poslední start je spjat s sedmým sprintem - AZ Pneu Rally Jeseníky, kde si rozšířili pohárovou sbírku o druhá místa ve třídě a kategorii 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězka Czech Women Talent nadále na stříbrné vlně

foto

30. září 2013 • 10:00

Sedmý závod seriálu sprintrally Rally Jeseníky nabídl podobný scénář jako předchozí starty vítězky projektu Czech Women Talent DS3 R1 Lucie Červenkové. I v okolí Šternberku nestačila v Dámském poháru jen na Martinu Daňhelovou a počtvrté v sezoně skončila druhá.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl zazdil skvělé Jeseníky, Tydlačková je do třetice udolala

foto

30. září 2013 • 09:00

Jasně nejsmolnější závod sezony si vytrpěla na Rally Jeseníky posádka JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba borci jedoucí tradičně na Mitsubishi Lancer EVO IX měli předposlední podnik sprintového šampionátu skvěle rozjetý a sahali po vítězství ve třídě, ale výlet z trati na poslední erzetě zhatil všechny naděje a bylo z toho nakonec „jen“ čtvrté místo ve třídě a patnácté absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Sprintrally Jeseníky – Štolfa s Hawlem opět uspěli

foto

29. září 2013 • 20:00

Zdeněk Hawel: "Bylo to především krásné svezení na uklouzaných jesenických silničkách a nakonec i umístění na bedně. Při seznamovacích jízdách bylo sucho, při samotné soutěži naopak. Proto jsme ocenili, že pořadatelé dali tentokrát historiky na začátek startovního pole."

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance v Jeseníkách: tým podruhé v řadě mistrem třídy 9!

foto

26. září 2013 • 13:00

Po náročné Barum Czech Rally Zlín na přelomu srpna a září měly posádky CERS performance tři týdny na oddech a nabrání nových sil do závěrečných soubojů v obou vrcholících českých mistrovstvích. Jako první přišly na řadu rallysprinty a to prostřednictvím předposledního podniku konaného v severomoravském Šternberku.

žádný příspěvek celý článek »

Gemini Rally Team: Stále jsme ve hře o titul

foto

23. září 2013 • 09:00

Po minulém rallysprintovém závodě v Pačejově zavládl na chvíli v týmu Gemini pocit, že mise Mirka s Jardou je v tomto mistrovství už dostatečně splněna ziskem titulu ve třídě 3 a po Barum rally se tak tým začne raději pomalu připravovat na sezonu 2014. Jenže vzdávejte boj o absolutní titul v okamžiku, kdy vedete průběžnou tabulku mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Podzimní Radio Hey Rally Jeseníky 2013 ovládl Miroslav Jakeš

foto

22. září 2013 • 12:00

Pohár pro absolutního vítěze 7. ročníku Radio Hey Rally Jeseníky si odváží Miroslav Jakeš, který si pro své první vítězství v absolutním pořadí dojel se svým navigátorem Jaroslavem Novákem na osvědčeném voze Mitsubishi Lancer Evo IX R4 v barvách Gemini Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Radio Hey Rally Jeseníky ON LINE

foto

21. září 2013 • 06:00

Dnes se na rychlostních zkouškách v okolí Šternberku uskuteční předposlední díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Jak se bude dařit posádkám na Radio Hey Rally Jeseníky můžete sledovat společně se serverem AutoSport.CZ ON LINE.

žádný příspěvek celý článek »

Na Radio Hey Rally Jeseníky 2013 odstartuje 94 závodních posádek

foto

17. září 2013 • 16:00

Do jednoho z posledních bojů letošního roku v Timeseal Mistrovství České republiky ve Sprintrally a MČR v rally historických automobilů, který bude hostit město Šternberk již tuto sobotu 21. září, se přihlásilo celkem 94 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Radio Hey Rally Jeseníky

foto

17. září 2013 • 09:00

Po kratší pauze bude pokračovat Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally již o tomto víkendu na tratích v okolí Jeseníka. Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek na letošní ročník Radio Hey Rally Jeseníky.

žádný příspěvek celý článek »

7. ročník Rally Jeseníky za doprovodu nového generálního partnera

foto

4. září 2013 • 14:00

Novodobá historie Rally Jeseníky, jež se datuje od roku 2007, je již neodmyslitelně spojena s opavskou společností AZ pneu, která se v názvu soutěže nesla celých 6 ročníků po sobě.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé RZ Rally Jeseníky se zúčastnili Rally Kempu ve Lhotě u Zlína

foto

29. července 2013 • 07:00

Zajímavé akce se zaměřením na teorii, ale hlavně praxi ve stavbě rychlostních zkoušek se zúčastnila početná výprava z Rally Jeseníky. Již druhý letošní Rally Kemp určený pro pořadatele z druhé poloviny sezóny připravila skupina Barum Czech rally Zlín okolo Jana Regnera.

žádný příspěvek celý článek »

S příchodem podzimu odstartuje již 7. ročník Rally Jeseníky

foto

8. července 2013 • 19:00

Tradiční rallysprint ve Šternberku na Moravě, městě automobilovému sportu zaslíbeném, se letos uskuteční 21. září. Jaké novinky si připravil organizační výbor pro svůj závod, kterým astronomicky vstoupíme do podzimu?

žádný příspěvek celý článek »

toplist