www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Wales Rally GB

Michal Kościuszko letos skončil

25. října 2013 • 17:00

Donedávna jediný pravidelný polský jezdec v mistrovství světa Michal Kościuszko definitivně ukončil letošní nepříliš podařenou sezónu a nepředstaví se ani na závěrečném závodě ve Walesu.

Michal Kościuszko - Rally Argentina 2013

Posádce Lotos Rally Teamu se od začátku letošního ročníku příliš nedařilo a nepomohl ani přechod od Mini k Fordu. Definitivní stopku pak vystavila zlomenina obratle z Rallye Deutschland. Poté se ještě představil na domácím Rajdu Polski, avšak ani tam výkonnostně nepřesvědčil výkonnostně.

A jak se zdá, Rajd Polski byl pro Kościuszka letošní konečnou. Nepředstaví se nejen v Katalásnku, ale ani za měsíc ve Walesu, oficiálně kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům. „Bohužel, až do konce roku nebudu moct řídit závodní auto. Zranění z Německa se ukázalo vážnější, než se zdálo. Teď mi nezbývá než se naplno vrhnout do rehabilitace tak, abych byl stoprocentně připravený na příští sezónu,“ okomentoval svou absenci Michal Kościuszko.

Otázkou však zůstává, jaká jeho nadcházející sezóna bude. Hlavní sponzor, který platil Kościuszkovi starty v mistrovství světa, od něj chce totiž dát ruce pryč a finanční podporu přesunout na jiné piloty...

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist