www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Wales Rally GB

Výsledkový kolaps při Wales Rally GB aneb jak to tedy bylo?

foto

22. listopadu 2013 • 12:00

Při nedávné Wales Rally GB opět pozlobil výsledkový systém mistrovství světa. Tentokráte však situace nabrala výraznějších rozměrů, když konečné výsledky nebyly k dispozici ani několik hodin po dojezdu poslední rychlostní zkoušky. Co se ve Walesu stalo?

žádný příspěvek celý článek »

Kubica v týmu s Hirvonenem a Sordem

foto

13. listopadu 2013 • 15:00

Po krátkém porušení letitých zásad se Španělskem minulý rok, se World Rally Championship pro své finále opět vrací do tradičního domova - do Walesu. Vzhledem k tomu, že o obou titulech už je rozhodnuto, mohou všichni startující bojovat bez zábran. To platí i pro posádky Citroën Total Abu Dhabi WRT.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Kościuszko letos skončil

foto

25. října 2013 • 17:00

Donedávna jediný pravidelný polský jezdec v mistrovství světa Michal Kościuszko definitivně ukončil letošní nepříliš podařenou sezónu a nepředstaví se ani na závěrečném závodě ve Walesu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Wales Rally GB

foto

22. října 2013 • 16:00

Nezvykle vysokým počtem dvojic se vyznačuje seznam přihlášených posádek na závěrečný díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude v polovině listopadu Wales Rally GB. Zde si premiéru za volantem Citroënu DS3 WRC užijí Robert Kubica i Michal Solowow.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kubica ve Walesu s WRC

foto

15. října 2013 • 13:00

Jako třešničku na dortu v podobě vydařené sezony WRC2 dostane Robert Kubica možnost startovat na závěrečné Wales Rally GB s továrním Citroënem DS3 WRC. Někdejší jezdec Formule 1 a jeho navigátor Maciej Baran pojedou s vozem Khalida Al Qassimiho.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist