www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - TipCars Pražský Rallysprint

JTRT v Praze s hvězdami showbusinessu a Subaru Impreza S12 WRC

28. listopadu 2013 • 10:00

Populární rallyshow Pražský Rallysprint, která se každoročně koná v hlavním městě a je vždy přímo nabitá hvězdami, nebude určitě ochuzena o celebrity ani letos. A v tomto ohledu nezůstane rozhodně ani JT Rocksteel Říha Group Rally Team pozadu. V Praze totiž pod jeho křídly nastoupí doslova VIP Rally Team.

Olga Lounová - Walašská Rally šou 2013

Pojďme ale popořádku. Nejvýše postavenou dvojicí bude Jaromír Tomaštík a Martina Pártlová – ano, je to TA zpěvačka a muzikálová herečka, kterou celá řada fanoušků zná z finálových kol X-Factoru. Čtyřiatřicetiletá blonďatá kráska usedne do závodního vozu poprvé a hned bude mít tu čest zpívat noty Jaromíru Tomaštíkovi v opraveném ex-továrním modelu Subaru Impreza S12 WRC 06. JiTka konečně vstala z mrtvých, když se za velkého úsilí podařilo tento skvost poslat zpět mezi živoucí legendy rallysportu. JTRT má velikou radost, že může fanouškům Subaru zase představit tento atraktivní dechberoucí speciál, se kterým se přeci jen ještě jednou do bojů pustí Jaromír Tomašík i v příští sezóně.

Další posádka bude neméně atraktivní, zejména pro dámskou část publika. Týmové Mitsubishi Lancer EVO IX bude bokem vodit domácí Zdeněk Poky Pokorný, ze kterého je vlastně už také celebrita, když hraje jednu z hlavních rolí ve videoklipu Olgy Lounové k písni Brány Svaté. V duchu hesla „Jste to, co jíte!“ se vedle „drobečka“ Pokyho posadí známý specialista na zdravou výživu Petr Havlíček. Oba borci budou chtít především bavit diváky, a tak se určitě máte na co těšit.

Posledními vyslanci pod záštitou JT Rocksteel Říha Group Rally Teamu budou neméně atraktivní Olga Lounová s Richardem Nesvadbou. Jejich náčiním bude samozřejmě Renalut Clio Sport, ale dost možná to bude jedna z jejich posledních rally v tomto voze. Vrabci na střeše cosi cvrlikají o silnější technice na příští sezónu, ale zatím se nechme překvapit. Olga se pod Richardovým vedením dále v průběhu letošní sezóny zdokonalovala a na poslední rallyshow ve Starojícké Lhotě dokazovala, že se rozhodně „potáhnout“ nebojí. Tak uvidíme, jak divoká bude v Praze.

„Na Pražský Rallysprint se všichni moc těšíme. Snažili jsme se pro tuto výjimečnou show dát dohromady divácky atraktivní posádky a myslím, že jsme našli dobrý kompromis jak pro oči dam, tak pánů. Jednoznačným cílem bude bavit obecenstvo a tomu vše podřídíme. Obrovskou satisfakcí pro mě bude opět start s naší JiTuš, která se na testu tvářila, že je opět v plné formě, což v Maďarsku na Mecseku potvrdila druhým místem absolutně. V Praze na výsledek určitě nepojedeme, chceme se líbit fanouškům, které tímto srdečně zvu jak k trati, tak do servisu,“ uzavírá Jaromír Tomaštík.

JT Rally Team
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist