www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - TipCars Pražský Rallysprint

Václav Pech jun. s Mini v Praze zvítězil

foto

2. prosince 2013 • 15:00

Mini John Cooper Works WRC se s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel stal nejrychlejším vozem Pražského rallysprintu 2013, který se v hlavním městě rozloučil se sezonou automobilových soutěží. Pro posádku EuroOil – Invelt teamu to byl rok nadmíru úspěšný a Pech s Uhlem se mohou pyšnit dalším titulem mezinárodních mistrů České republiky v rallye, a to již po šesté v historii.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Športu v Prahe chýbalo k úspechu jedno koliesko

foto

2. prosince 2013 • 14:00

Predposledným podujatím tohtoročnej rally sezóny bol pre slovenský Rufa Šport Team Pražský Rallysprint 2013. Nebyť jedného vynechaného úseku na trati, mohol Rufa Šport Team z Prahy aj v tomto roku viezť strieborné poháre.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní Tipcars Pražský Rallysprint ovládl tým Semerád rally

foto

2. prosince 2013 • 03:00

Sobotní závod závěru rally sezóny, Tipcars Pražský Rallysprint, přinesl divácky velmi zajímavý automobilový zážitek. Všechny rychlostní zkoušky byly zasazeny do prostoru dostihového závodiště v pražské Chuchli.

příspěvků: 1 celý článek »

Úspešná sezóna v JWRC pre Styllex motorsport

foto

2. prosince 2013 • 02:00

Účasťou na exhibičných podujatiach v Prahe a Slušoviciach ukončí tím Styllex motorsport svoju jubilejnú 30. sezónu na súťažných tratiach. Začiatkom novembra absolvoval Martin Koči aj AutoShow Slovakia Ring, kde štartoval na Mitsubishi Lancer, navigovaný otcom Michalom, ktorý patrí k najúspešnejším slovenským spolujazdcom a v súčasnosti je riaditeľom tímu Styllex motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru bude mít v pražské sestavě Štajfa i Firlu

foto

29. listopadu 2013 • 02:30

Po vystoupení na českolipském Setkání mistrů se domácí šampión produkčních vozů Vojtěch Štajf chystá i ke startu na Pražském rallysprintu 2013. Tradičním partnerem tohoto podniku je značka Subaru, a i to je jedním z důvodů, proč se ´Prahy´ zúčastní Subaru Czech Duck Racing Team ve velmi silné sestavě. Původní plány pro seskládání týmových posádek však poněkud narušila soutěž StarDance…

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport Team nebude chýbať ani v Prahe, bez Anderssona

foto

28. listopadu 2013 • 12:00

Zrýchleným tempom v týchto dňoch žije aj slovenský Rufa Šport Team, ktorý po minulo víkendovom Setkání mistrů v Sosnovej, odštartuje aj počas nadchádzajúceho víkendu v rámci Tip Cars Pražský Rallysprint.

příspěvků: 1 celý článek »

JTRT v Praze s hvězdami showbusinessu a Subaru Impreza S12 WRC

foto

28. listopadu 2013 • 10:00

Populární rallyshow Pražský Rallysprint, která se každoročně koná v hlavním městě a je vždy přímo nabitá hvězdami, nebude určitě ochuzena o celebrity ani letos. A v tomto ohledu nezůstane rozhodně ani JT Rocksteel Říha Group Rally Team pozadu. V Praze totiž pod jeho křídly nastoupí doslova VIP Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár: moja prvá rally

foto

28. listopadu 2013 • 08:00

Prešovský rodák Igor Drotár sadá za volant pretekárskych špeciálov už 40 rokov. Z nedávneho Setkání mistrů v Sosnovej (Česká Lípa) sa žiaľ vrátil bez jediného súťažného kilometra – verná Škoda Fabia WRC „kľakla“ ešte pred prvým tréningom a tak sa Igor posadil len na miesto diváka. Pre odstraňovanie poruchy vynechá aj Pražský Rally Sprint.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na TipCars Pražský Rallysprint

foto

27. listopadu 2013 • 14:10

Již tuto sobotu se uskuteční další ročník TipCars Pražského Rallysprintu, který letos přichází s jednou velkou novinkou - kompletně se uskuteční pouze na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. Organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, zatím bez startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Pražský Rallysprint Series s PG Anderssonem

foto

14. listopadu 2013 • 21:00

Hlavní hvězdou letošního podniku TipCars Pražský Rallysprint Series se stane jezdec Per-Gunnar Andersson, který již organizátorům potvrdil účast. Subaru Rally Arena se tak stane svědkem odvety zkušeného Švéda, ověnčeného dvojnásobným titulem JWRC. Ten má co vracet ostřílenému Václavu Pechovi, úřadujícímu šampionovi MMČR 2013.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Pražský Rallysprint Series

foto

12. listopadu 2013 • 08:00

Jen necelý měsíc zbývá do startu 19. ročníku Pražského rallysprintu, letos v nové podobě - pro veřejnost atraktivnějšího, bezpečnějšího, pohodlnějšího a pro soutěžní posádky zajímavějšího. Seriál několika závodů konaných výhradně na dostihovém závodišti v Praze-Velké Chuchli se pod názvem TipCars PRAŽSKÝ RALLYSPRINT SERIES rozběhne už 29.-30. listopadu 2013.

žádný příspěvek celý článek »

toplist