www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Rally Acropolis

Bruno Magalhaes se vrací na mezinárodní scénu

7. února 2014 • 19:20

Jeden z nejlepších portugalských jezdců posledních let se vrací na mezinárodní scénu. Díky podpoře Peugeotu, Totalu a Pirelli se představí na vybraných závodech mistrovství Evropy.

Bruno Magalhaes

I letos bude spolupracovat s italskou stájí Delta Rally. Na řecké Rally Acropolis se představí za volantem staršího Peugeotu 207 S2000. Počínaje 'domácí' Sata Rallye Acores usedne do nové zbraně francouzské automobilky - 208 T16. Zatím třetím potvrzeným startem je Geko Ypres Rally. Obsazení dalších tří startů v sezóně je zatím nejasné a bude upřesněno později.

„Jsem rád, že se vracím na evropské závodní tratě. Po ukončení spolupráce s portugalským dovozcem Peugeotů před dvěma roky jsem byl nucen závodit pouze na národních soutěžích, ale mým cílem bylo vrátit se do mezinárodního seriálu. Díky Peugeotu, Eurosportu, Pirelli a speciálně italskému týmu Delta Rally se šéfem Ricardem Cappatem se podařilo dát dohromady program na rok 2014,“ řekl Bruno Magalhaes.

Ten tak doplní bývalého továrního jezdce Renaultu Roberta Consaniho, který za tým Delta Rally startoval již na soutěžích v Rakousku a Lotyšsku. Na čtveřici soutěží by se měl s Peugeotem 207 S2000 představit i mladík Giacomo Costenaro.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist