www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Rally Acropolis

Nasser Al-Attiyah pojede Rally Acropolis a Cyprus Rally

11. února 2014 • 15:00

Bronzový medailista z loňské olympiády v Londýně a devítinásobný mistr Středního východu Nasser Al-Attiyah se letos stáhl z mistrovství světa v automobilových soutěžích, představí se však na dvou podnicích mistrovství Evropy.

Nasser Al-Attiyah - Rally Guanajuato Mexico 2013

Třiačtyřicetiletý rodák z Dauhá má v letošním roce hodně nabitý program. Kromě tradiční účasti v Middle East Rally Championship se rozhodl přidat do svých plánů i okruhovou sérii Porsche GT3 Cup Challenge Middle East a nově také mistrovství světa v cross country rally.

„Letošní rok bude hodně nabitý. Experimentujeme se závody na okruzích, vrháme se naplno do závodění ve světové cross country. I proto jsme se rozhodli opustit svět mistrovství světa v rally, bylo nemožné časově všechno stíhat. Naopak se ale představíme na dvou závodech mistrovství Evropy,“ prozradil Nasser Al-Attiyah.

Ten bude i letos startovat s osvědčeným speciálem Ford Fiesta S2000 ve verzi RRC. Kromě očekávané účasti na Cyprus Rally, která je zároveň součástí Middle East Rally Championship, se v rámci mistrovství Evropy představí i na březnové Rally Acropolis.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist