www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rally Lužické Hory (MČR-S) - ZRUŠENO

Ve stopách Rally Lužické hory

15. dubna 2014 • 17:00

Oblíbená severočeská soutěž se ze známých důvodů letos neuskuteční. Pořadatelé doplatili zejména na netoleranci, nezájem spojený s pasivitou, neschopnost navzájem si vyjít vstříc. A také na to, že má rally jako taková ve sdělovacích prostředcích v poslední době negativní obraz. Organizační výbor spolu s příznivci této soutěže připravil na sobotu 19. dubna vzpomínkovou akci:

Ve stopách Rally Lužické Hory 2014

„Sraz je na hasičské louce (bývalo zde vyhlášení) v Hrádku nad Nisou u vnitřního obchvatu v devět hodin v sobotu 19.dubna. Tam se seřadíme a projedeme startovní rampou v konvoji za Lancií. Prvních sto aut dostane na památku nálepku s logem soutěže. Kdo může, pošlete, prosím, přihlašovací e-mail se jménem, příjmením řidiče, typ a značku vozidla na info@frogfrog.cz. První zaregistrovaní do vyčerpání zásob dostanou i startovní číslo. Pojedeme v klidu a spíš pomalu v souladu s dopravními předpisy a sjednáme si mezi sebou pořádek. Žádám všechny o ohleduplnost a slušnost. Okruh, který pojedeme, měří cca sto padesát kilometrů. Po projetí zaparkujeme na parkovišti u Kristýny Jih a půjdeme si dát občerstvení a promítneme si videa z předchozích ročníků a popovídáme. Takže se na všechny příznivce těším,“ sděluje za organizátory Jan Krečman mladší.

Galaxy GRS Rally Lužické hory 2014 byla zařazena původně do Mistrovství ČR ve sprintrally, Poháru ČR v rally a do mezinárodního Lausitz Cupu. Mělo se jednat o nejvýznamnější motoristickou akci na Liberecku v letošním roce.

Pavel Vydra
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist