www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rally Lužické Hory (MČR-S) - ZRUŠENO

Ve stopách Rally Lužické hory

foto

15. dubna 2014 • 17:00

Oblíbená severočeská soutěž se ze známých důvodů letos neuskuteční. Pořadatelé doplatili zejména na netoleranci, nezájem spojený s pasivitou, neschopnost navzájem si vyjít vstříc. A také na to, že má rally jako taková ve sdělovacích prostředcích v poslední době negativní obraz.

žádný příspěvek celý článek »

Galaxy GRS Rally Lužické Hory 2014 se neuskuteční (aktualizováno)

foto

4. března 2014 • 12:00

Nemilá zpráva dnes přišla ze severních Čech. Galaxy GRS Rally Lužické Hory, plánovaný druhý díl letošního rallysprintového šampionátu, se neuskuteční. Jedna z nejoblíbenějších sprintových soutěží se letos měla uskutečnit v polovině dubna, těsně před Velikonocemi.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiálním pivem Galaxy GRS rally Lužické hory je Klášter

foto

6. února 2014 • 08:00

Na svém pravidelném setkání se v Hrádku nad Nisou sešel ve čtvrtek 22. ledna organizační výbor 17. ročníků Galaxy GRS Rally Lužické hory. Byla potvrzena definitivně pracovní verze trati a časového harmonogramu.

žádný příspěvek celý článek »

V dubnu odstartuje Galaxy GRS rally Lužické hory

foto

8. ledna 2014 • 13:00

Již po sedmnácté se roztočí kola závodních automobilů při Rally Lužické hory. Do názvu letošního ročníku se opět dostává logo generálního partnera, kterým je firma Galaxy GRS. Letos je jediná severočeská soutěž zařazená do republikového mistrovství započítávána do Timeseal Mistrovství české republiky ve sprintrally, Poháru České republiky v rally a do mezinárodního Lausitz Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist