www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Geko Ypres Rally

Martin Hudec pojede Ypres s vozem R4

18. června 2014 • 12:00

Martin Hudec se v letošní sezóně soustředí na boj o titul v produkčních autech v rámci mistrovství Evropy. Po nedávné Sata Rallye Acores se drží na druhé příčce absolutně za Vitaly Pushkarem. Pro své fanoušky i soupeře připravil pro nadcházející Geko Ypres Rally velké překvapení.

Martin Hudec - Geko Ypres Rally 2014

Na start legendární soutěže s centrem ve městě neblaze proslulém z první světové války se totiž nepostaví se svým obvyklým černorůžovým vozem, ale premiérově osedlá vůz kategorie R4. Usedne totiž do Mitsubishi Lancer Evo IX R4, které po loňských evropských tratích vodili Jaroslav Orsák a Robert Kořístka.

„Jarda Orsák mi nabidnul svézt se na asfaltovém závodě s jeho autem ve specifikaci R4, což by nám mělo pomoci v boji o titul v PC. Samotný vůz této specifikace jsem ještě neřídil, první zkušenosti tak získáme až na čtvrtečním shakedownu. Protože jsme již bodovali ve čtyřech závodech první poloviny sezóny, budu moci jet více uvolněný a užívat si jízdu na belgických rychlých tratích,“ prozradil ke změně vozu Martin Hudec.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
18.06.2014 16:05
Walach
Skutečně R4? Tak to aby se nejrychlejší R2 začly klepat strachy.
toplist