www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Geko Ypres Rally

Martin Hudec: Ypres mi moc nevyšel

foto

4. července 2014 • 10:00

Letošní mistrovství Evropy v rally má za sebou šest podniků a toho posledního, belgické Ypres Rally se zúčastnila i posádka Martin Hudec - Petr Picka s Mitsubishi Lancer evo IX R4. V netradiční zbarvení dojela česká posádka do cíle na páté příčce v Production Cupu a patnácté v absolutní klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Josefa Petrů

foto

30. června 2014 • 12:30

Ještě jednou se vrátíme k jednomu z vrcholů letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, belgické Geko Ypres Rally. Jak to vypadalo na flanderských rychlostních zkouškách můžete posoudit z dnes zveřejněných fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Luc Costermans dokazuje, že to jde i beze zraku

foto

27. června 2014 • 13:00

Před deseti lety přišel Luc Costermans při nehodě kompletně o zrak. Přesto se však nevzdal byl pevně rozhodnut o tom, že se jednoho dne vrátí za volant auta.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Toma Buyse

foto

27. června 2014 • 11:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil jeden z vrcholů letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, belgická Geko Ypres Rally. Jak to vypadalo na flanderských rychlostních zkouškách můžete posoudit z dnes zveřejněných fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Svena Kolluse

foto

25. června 2014 • 09:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil jeden z vrcholů letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, belgická Geko Ypres Rally. Jak to vypadalo na flanderských rychlostních zkouškách můžete posoudit z dnes zveřejněných fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Do Belgie jsme se nepřijeli jen svézt

foto

24. června 2014 • 11:30

Pro Jana Černého a Pavla Kohouta, posádku Peugeot Černý Racing teamu měla být belgická Ypres Rally vzpruhou po nepovedeném závodě na Azorských ostrovech, kde jejich soutěžní Peugeot 208 R2 utrpěl škody při havárii na jedné z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

208 T16 bez umístění… 208 R2 dominuje

foto

24. června 2014 • 09:00

Kevinu Abbringovi, který na počátku Geko Ypres Rally vedl, se nepodařilo plně využít potenciálu svého vozu 208 T16, který se závodu účastnil v barvách týmu Peugeot Rally Academy. Mladý nizozemský jezdec nakonec stejně jako jeho irský týmový kolega Craig Breen ze startovního pole odstoupil, i když během více než poloviny belgické rallye zůstával ve vedení.

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix podeváté opanoval Geko Ypres Rally

foto

23. června 2014 • 18:00

Freddy Loix, legenda belgického soutěžního sportu, opět zvítězil na domácí Geko Ypres Rally. Přestože startoval s téměř továrním autem, rozhodně to neměl tentokráte jednoduché. A nebyl ani nejrychlejší.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda v „Ypres Rally“ slaví páté vítězství v řadě

foto

22. června 2014 • 10:00

Rekordní vítězství pro značku Škoda na jubilejní „Ypres Rally“: poprvé v padesátileté historii této asfaltové soutěže v okolí západovlámského města Ypres vyhrála jedna značka už popáté za sebou. Freddy Loix, podporovaný belgickým importérem značky Škoda, vyhrál tuto klasickou rally podeváté ve své kariéře, což rovněž představuje rekord.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda dobře odstartovala do 50. ročníku „Ypres Rally“

foto

21. června 2014 • 02:00

Skvělý výkon pilotů vozů Škoda při prvním dni „Ypres Rally“: V šestém podniku letošní sezóny mistrovství Evropy (ERC) se čtyři vozy Fabia Super 2000 umístily v první desítce. Osminásobný vítěz Freddy Loix, který se letos na start náročné asfaltové rally v Belgii postavil už posedmnácté, se se svou Fabií Super 2000 po prvních 104,77 kilometrech rychlostních zkoušek umístil na druhém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Geko Ypres Rally ON LINE

foto

20. června 2014 • 13:00

Jedním z vrcholů seriálu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude i v letošním roce špičkově obsazená belgická Geko Ypres Rally. Průběh jubilejního padesátého ročníku můžete sledovat ŽIVĚ prostřednictvím výsledků a reportáží společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem mají před startem Ypres Rally

foto

19. června 2014 • 10:25

Jan Černý s Pavlem Kohoutem z českého reprezentačního týmu Peugeot Černý Racing se od začátku týdne připravují v Belgii na další soutěž FIA mistrovství Evropy v rally, která je zařazená také do JERC – juniorského mistrovství Evropy, na slavnou belgickou Rally Ypres.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Hudec pojede Ypres s vozem R4

foto

18. června 2014 • 12:00

Martin Hudec se v letošní sezóně soustředí na boj o titul v produkčních autech v rámci mistrovství Evropy. Po nedávné Sata Rallye Acores se drží na druhé příčce absolutně za Vitaly Pushkarem. Pro své fanoušky i soupeře připravil pro nadcházející Geko Ypres Rally velké překvapení.

příspěvků: 1 celý článek »

Škoda se těší na belgické jubileum

foto

16. června 2014 • 11:00

Ypres Rally se pojede už popadesáté a jezdci s vozy značky Škoda chtějí při této jubilejní soutěži hrát důležitou roli. Po double na Circuit of Ireland Rally se Esapekka Lappi/Janne Ferm a posádka týmu Škoda Auto Deutschland Sepp Wiegand/Frank Christian postaví další výzvě. Šestý podnik letošní sezóny ERC v Belgii se koná od 19. do 21. června.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Geko Ypres Rally

foto

13. června 2014 • 19:45

Organizátoři jednoho z královských podniků mistrovství Evropy, belgické Geko Ypres Rally, dnes konečně zveřejnili finální seznam přihlášených posádek na závěrečný díl první poloviny letošního seriálu, který se uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

toplist