www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Agrotec Rally Hustopeče (MMČR+PČR)

Zásadní změny trati hustopečské soutěže (AKTUALIZOVÁNO)

20. června 2014 • 11:15

Z důvodů vyšší moci organizační tým X. ročníku AGROTEC Petronas Syntium rally Hustopeče 2014 musí zasáhnout do původního harmonogramu soutěže. Změny zasáhnou první i druhou etapu hustopečské soutěže, výrazně se ovšem nedotknou původního harmonogramu závodu.

Jan Černý - Pavel Kohout, Peugeot 208 R2 - Rally Hustopeče 2013

„Den před startem jsme obdrželi stížnost proti průjezdu lesního úseku ve směru ke Kraví hoře, který je součástí RZ 2/4 Němčičky a RZ 5/8 Bořetice. Ač máme všechna potřebná povolení a věc bychom mohli řešit soudní cestou, chceme se vyhnout jakýmkoli komplikacím. Proto se organizační tým soutěže rozhodl k náhradnímu řešení,“ přiznává ředitel závodu Rudolf Kouřil. „Omlouváme se posádkám i divákům za způsobené komplikace.“

RZ 2 / 4 Němčičky

Druhá páteční zkouška sekce bude nově odstartována v prostoru původního cíle RZ 5, 8 před obcí Bořetice. Posádky absolvují z místa nového startu 1,85 km dlouhý úsek k rozhledně na Kraví hoře, kde se po odbočení vpravo napojí na původní trať rychlostní zkoušky. Od tohoto místa se zkouška pojede v nezměněné podobě.

RZ 5 / 8 Bořetice

U RZ 5 / 8 se mění umístění cíle rychlostní zkoušky. Zkouška odstartuje v původní podobě, „protáhne“ se kolem obce Němčičky, ale před odbočením do zmiňovaného lesního úseku bude nově umístěn letmý cíl.

RZ 7 / 10 Starovice - okruh

Počet průjezdů okruhové části se zvyšuje o jeden. Pojedou se tedy tři okruhy a ve čtvrtém se bude vyjíždět ven z okruhové části.

Aktuální mapy a časový harmonogram jsou k dispozici na webových stránkách soutěže na tomto odkazu: www.agrotecrally.cz.

Agrotec Autoklub v AČR
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist