www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Agrotec Rally Hustopeče (MMČR+PČR)

Trio CERS performance prášilo v Hustopečích

foto

10. července 2014 • 14:00

V druhé polovině června se letošní Mezinárodní mistrovství České republiky v rally poprvé podívalo také do východní části země. Čtvrtou soutěž tohoto seriálu hostily jihomoravské Hustopeče, v jejichž okolí pořadatelé Agrotec rally připravili známé a unikátní rychlostní zkoušky mezi vinicemi. Zlínský tým CERS performance má tuto soutěž v oblibě a tak se vůbec poprvé ve své historii ukázal na vícedenním podniku se třemi posádkami.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans: Noční dravec Jan Lunga podruhé vítězně

foto

3. července 2014 • 11:00

Sto čtyřicet šest kilometrů v plném tempu, pět vyhraných rychlostních zkoušek a zisk zlatých pohárů za třídu 8 i juniorskou klasifikaci. Taková je bilance Jana Lungy a Ondřeje Koubka, kteří nedaleko týmové základny, v okolí jihomoravských Hustopečí, vybojovali pro LB Trans Racing druhé letošní vítězství. Smůly se naopak nezbavili druzí týmoví reprezentanti Lubomír Brtníček s Kateřinou Janovskou, kteří na projetí cílem stále ještě čekají.

žádný příspěvek celý článek »

Bedna z vinohradů

foto

30. června 2014 • 13:20

Vlčákovo stoupání výsledkovými listinami nadále pokračuje. Po úspěchu na Kopné dokázal svoji fabii provést nástrahami tratě i v Hustopečích a jako třešničku na dortu si poprvé na „velké“ soutěži vychutnal stupně vítězů v absolutním hodnocení. Spolu s Richardem Lasevičem skončil třetí, a jelikož před sebe pustil pouze dvojici profesionálů Václava Pecha a Miroslava Jakeše, dalo by se říci, že ze svých možností vytěžil maximum.

žádný příspěvek celý článek »

Obadal s Vybíralem na Hustopečích bronzoví

foto

30. června 2014 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další podnik Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally. Na startu nechyběla posádka Hondy Civic Vti – Milan Obadal s Ivem Vybíralem. Kluci dostali přidělené startovní číslo 48 a už se nemohli dočkat, až vyjedou na první rychlostní zkoušku mezi vinicemi.

žádný příspěvek celý článek »

Má takovéhle chování rally legenda zapotřebí?

foto

27. června 2014 • 16:30

Jméno Emil Triner je pro fanoušky automobilových soutěží pojmem, mladí jezdci k němu vzhlíželi a i nadále vzhlížejí jako ke svému vzoru. Proto překvapí, že se takovýto jezdec uchýlí k evidentnímu nesportovnímu chování.

příspěvků: 10 celý článek »

Úspěch neúspěch, je třeba zůstat při zemi

foto

27. června 2014 • 15:00

Vítězství ve třídě 6 a bronz mezi dvoukolkami vybojovali v Hustopečích Václav Dunovský a Jiří Stross. V obou kategoriích se tak vrátili do boje o přední příčky průběžné klasifikace. Poděbradský pilot však není spokojen jen s dosaženým výsledkem, ale kvituje též velmi přátelské vztahy, které mezi posádkami vozů s jednou poháněnou nápravou panují.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal - bez brzd pro stříbro v dvoukolkách

foto

27. června 2014 • 09:00

S rozporuplnými pocity odjížděl z čtvrtého závodu mezinárodního mistrovství ČR v rally, který proběhl v polovině června v Hustopečích a jejím blízkém okolí Egon Smékal. Na konci závodu se sice těšil z druhého místa ve dvoukolkách, ale problémů bylo tentokráte dost.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Hustopeče se s Pirelli vítězilo

foto

26. června 2014 • 23:00

Jihomoravská Rally Hustopeče má oproti ostatním soutěžním rally v České republice dost výsadní pozici v tom, že na tratích zdejších rychlostních zkoušek se vyskytují šotolinové úseky v mnohem větší míře, než kdekoliv jinde. Náročné jsou ale i kluzké asfalty na místních vinařských stezkách a právě v těchto podmínkách se skvěle osvědčily pneumatiky Pirelli a jezdci ve značkovém Poháru Pirelli zabodovali.

žádný příspěvek celý článek »

Daňhelová už šlape plyn až na podlahu

foto

26. června 2014 • 12:30

Jihomoravská Agrotec Petronas Syntium Rally byla třetím podnikem, na kterém se představila posádka Martina Daňhelová – Vlastimil Daňhel s vozem Renault Clio R3. Soutěž přinesla dvojici další cenné a pestré zkušenosti a v cíli také desátou příčku mezi vozy s jednou poháněnou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

25. června 2014 • 11:00

Červnový termín patří tradičně v kalendáři Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích Hustopečím. Jak se posádkám dařilo na tradičních rychlostních zkouškách na jih od moravské metropole Brno můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Tři tisíce euro pro posádky Citroën Racing Trophy CZ 2014

foto

25. června 2014 • 10:30

Citroën Racing Trophy CZ 2014 pokračoval v Hustopečích druhým pohárovým závodem letošního kalendáře. Na startu Agrotec rally Hustopeče se postavily tři posádky, dvě z nich zdárně absolvovaly celou trať a na cílové rampě si sáhly na celkem 3000 euro.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš s Novákem znovu na bedně, v sobotu pak vůbec nejrychlejší

foto

24. června 2014 • 22:30

Po hektickém úvodu sezony a dvou zdárně dokončených soutěžích v Českém Krumlově a Klatovech měl celý tým Gemini konečně aspoň trochu více času na přípravu speciálu DS3 R5 pro náročnou Agrotec rally, již tradiční soutěž mezi vinicemi v okolí jihomoravských Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárové Hustopeče ovládl Michal Horák

foto

24. června 2014 • 12:15

Hned několik novinek čekalo na rodinnou posádku Michala a Ivana Horákových v druhé polovině června. Kromě nostalgického vzpomínání a návratu do Poháru ČR v rally, to byl nový vůz, nová soutěž a nový styl trénování. To vše zvládla olomoucká dvojice na jedničku s hvězdičkou a z rally mezi vinicemi si domů odvezla vítězství v poháru a třídě SA/2.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích dominoval Adam Kobliha

foto

24. června 2014 • 11:00

Třetí podnikem Ropro Clio R3 Czech Trophy by ACI 2014 byla Agrotec Petronas rally Hustopeče. I tentokrát byli hlavními kandidáty na prvenství Josef Peták a Adam Kobliha. Na tratích mezi vinicemi ovšem na rychlost Adama Koblihy nikdo neměl a valašský pilot se posunul do čela průběžné pohárové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf mezi vinicemi slavil další prvenství ve své třídě

foto

24. června 2014 • 10:00

Letošní Rally Hustopeče přinesla další úspěch Subaru Duck Czech National Teamu v podobě páté příčky celkového pořadí pro posádku Vojtěch Štajf – František Rajnoha. Díky tomu jí nadále patří pozice v nejlepší čtveřici průběžného pořadí národního šampionátu i Evropské rally-trofeje.

žádný příspěvek celý článek »

toplist