www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rally Krkonoše - ZRUŠENO

Rally Krkonoše: Doplňující info

15. července 2014 • 17:30

Jelikož se množí různé spekulace a v diskusích se objevují narážky na uvedený důvod, považujeme za nutné ho doplnit o obrazový materiál a vysvětlit situaci panující okolo Rally Krkonoše trochu blíže.

Rally Krkonoše 2014

Zásadním důvodem pro změnu termínu je fakt, že trať rychlostní zkoušky 4,8 uzavře všechny přístupové komunikace k sýpce Zemědělského podniku Bělohrad, do které se sváží obilí z celé oblasti. Plánovanou trasu a umístění sýpky si můžete prohlédnout na situačním plánku, kde jsou rovněž zeleně vyšrafovány plochy, na kterých se bude sklízet.

„Pravděpodobnost, že po trati RZ se bude do sýpky v jejím středu svážet obilí, je sice dle agronomů pouze nějakých 85 %, nepovažujeme však za vhodné čekat do poslední chvíle zda zemědělci stihnou sklidit nebo ne a rušit soutěž např. dva dny předem. Kombajny a traktory přece jen překáží na soutěžní trati o něco více než sněhová nadílka hrozící v Podkrkonoší v listopadu,“ říká k aktuálnímu vývoji situace tajemnice rally Pavla Hlavatá.

Jakmile bude k dispozici vyjádření Svazu rally k žádosti o změnu termínu, budeme Vás informovat o novinkách. S novým termínem bude pak samozřejmě určeno také nové datum uzávěrky přihlášek.

Pavla Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist