www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rally Krkonoše - ZRUŠENO

Jedeme dál

foto

12. srpna 2014 • 08:00

Po krátkém odpočinku je organizační tým Trotina Rally Krkonoše opět v plné práci. Vzhledem k rozhodnutí Svazu rally vyřadit podnik z Mistrovství ČR ve sprintrally a Poháru ČR v rally a vrátit ho do původního režimu Volného podniku, museli organizátoři přistoupit k některým úpravám trati. Tyto úpravy byly zapracovány do nových Zvláštních ustanovení, která byla ve čtvrtek zaslána na FAS a Svaz rally k připomínkování.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše znovu jako volný podnik

foto

17. července 2014 • 20:10

Pořadatelé Rally Krkonoše dnes obdrželi stanovisko Svazu rally k žádosti o změnu termínu konání soutěže. Jaké bylo?

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Krkonoše: Doplňující info

foto

15. července 2014 • 17:30

Jelikož se množí různé spekulace a v diskusích se objevují narážky na uvedený důvod, považujeme za nutné ho doplnit o obrazový materiál a vysvětlit situaci panující okolo Rally Krkonoše trochu blíže.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše: Do hry vstupují žně

foto

14. července 2014 • 21:20

Obdobně jako loni zasáhlo do příprav Rally Krkonoše počasí. V pátek 11. 7. obdrželi pořadatelé zprávu, že na dvou z plánovaných tratí rychlostních zkoušek proběhnou v termínu závodu žně.

příspěvků: 2 celý článek »

Trať Rally Krkonoše schválena

foto

26. června 2014 • 09:00

28. května 2014 se zástupci pořadatele Rally Krkonoše Blanka Hlavatá, Vladimír Hlavatý a Josef Honců sešli se zástupcem Asociace Jezdců Rally Pavlem Kohoutem, aby prodiskutovali navrženou trať červencové soutěže. 23. června pak tratě RZ navštívil také bezpečnostní delegát Martin Konečný. Vše se odehrávalo v okolí Nové Paky, kam se tratě musely přesunout z Vrchlabska.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Krkonoše

foto

25. června 2014 • 08:00

Mistrovství České republiky ve sprintrally bude pokračovat třetím závodem až na konci července při Rally Krkonoše, která se do seriálu vrátila jako náhrada za zrušené Lužické Hory. Organizátoři v těchto dnech vydali zvláštní ustanovení i časový harmonogram.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše mění termín

foto

17. dubna 2014 • 23:00

Po přesunu do seriálu Mistrovství České republiky ve sprintrally přichází Rally Krkonoše s další výraznou změnou! Závod odstartuje koncem července, tedy o tři týdny později, než bylo původně plánováno.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše zpět ve sprintovém mistrovství

foto

17. března 2014 • 10:15

Necelé tři týdny po školení činovníků rally je opět jasněji v tom, jak bude vypadat Rally Krkonoše v roce 2014. Namísto volného podniku odjetého během 24 hodin přivítá Vrchlabí znovu Mistrovství České Republiky ve sprintrally a Pohár ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše se vrací do rallysprintového kalendáře

foto

15. března 2014 • 15:00

V posledních letech tradiční soutěž rallysprintového mistrovství, Rally Krkonoše, se vrací do kalendáře národního mistrovství. V něm nahradí Rallye Lužické Hory, které byly před dvěma týdny zrušeny. Kromě Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally bude soutěž součástí také Poháru České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše 2014 - Návrat ke kořenům

foto

9. prosince 2013 • 08:00

Přesně v duchu nadpisu této tiskové zprávy by se měla v příštím roce nést Rally Krkonoše. Po rychlém vstupu mezi nejoblíbenější soutěže Mistrovství republiky ve sprintrally se závod v roce 2014 vrátí ke statutu volného podniku pod hlavičkou Federace Automobilového Sportu.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist