www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Vychází kniha Rallye Český Krumlov

26. srpna 2014 • 12:00

Rádi byste zavzpomínali na historii jedné z nejstarších a nejoblíbenějších českých automobilových soutěží? Díky nově vycházející publikaci máte jedinečnou možnost.

přebal knihy

Píše se rok 2001. Čas v cíli ukazuje Emilu Trinerovi a Tomáši Hrdinkovi na desetinu stejný čas. Stává se tak poprvé v dějinách českého rallyesportu. O vítězi musí rozhodnout až pravidlo o rychlejším času v úvodní rychlostní zkoušce. Víte, že v letech 1982 a 1983 se českokrumlovská rallye vůbec nejela? Kdy se poprvé zařadila do nejvyššího mistrovství?

Tyto otázky a mnoho dalších zajímavých příběhů je popsáno v knize o soutěži, která začala psát svou historii na začátku sedmdesátých let minulého století.

Poprvé bude kniha Rallye Český Krumlov autorů Bořivoje Plška a Petra Šulčíka, kterou vydává ČK motorsport, představena ve čtvrtek 28. srpna 2014 ve Zlíně při příležitosti večerního programu Star Rally Historic, moderovaného Daliborem Gondíkem.

V rámci této akce proběhne křest knihy za účasti několika osobností historie českého rallyesportu. Zájemci si ji budou moci zakoupit na několika místech během Barum Czech Rally Zlín.

Pavel Kacerovský
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist