www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Vychází kniha Rallye Český Krumlov

foto

26. srpna 2014 • 12:00

Rádi byste zavzpomínali na historii jedné z nejstarších a nejoblíbenějších českých automobilových soutěží? Díky nově vycházející publikaci máte jedinečnou možnost.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Nekvapil o hloupé chybě v Českém Krumlově

foto

19. května 2014 • 09:00

Lukáš Nekvapil s Romanem Koscelníkem se stali při své premiérové sezoně v automobilových soutěžích vícemistry třídy 9 v sprintrally. Pro letošní sezonu měli kluci z Tišnova smělé cíle a hned na Valašské rally potvrdili svou kvalitu 2. místem ve třídě. Také Rally Český Krumlov měla posádka dobře rozjetou...

žádný příspěvek celý článek »

Martina Daňhelová odvážnou školačkou

foto

12. května 2014 • 09:00

Premiérovým startem Martiny Daňhelové s vozem Renault Clio R3 byla domácí Rallye Český Krumlov 2014. Na sedadlo spolujezdce v rychlém voze usedl táta Vlastimil a jejich společným hlavním cílem bylo naučit se s novým náčiním správně zacházet. Sbírání zkušeností spojené s postupným zrychlováním nakonec vyústilo v dosažení cílové rampy a v zisk sedmé příčky ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Josefa Petrů

foto

10. května 2014 • 12:30

První skutečná soutěž Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Český Krumlov, se uskutečnila o uplynulém víkendu. A že na jihu Čech nepanovalo zrovna přívětivé počasí můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský se vrátil Krumlovem

foto

10. května 2014 • 11:00

Václav Dunovský se po závodní pauze vrátil do rallyového tempa. Zvolil k tomu svou oblíbenou soutěž Rallye Český Krumlov, kde se znovu představil se spolujezdcem Jiřím Strossem a nově s Citroënem C2 R2 Max.

žádný příspěvek celý článek »

Se stehy na zápěstí pro bronz mezi Renaulty

foto

9. května 2014 • 19:00

Posilovna, plavání, motivace do sezony, beseda s závodníky rally a zranění, takový byl průběh příprav na letošní sezonu u Patrika Rujbra. Vítěz dvoukolek v sprintrally z loňského roku měl za cíl v letošní sezoně navázat na loňský úspěch. Mimo jiné si udělal i čas na fanoušky rally a účastnil se Besedy s závodníky rally v Želechovicích u Zlína, kde si vyzkoušel i pozici spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Smékal s Hýbnerovou v Krumlově stříbrní

foto

8. května 2014 • 07:00

Obohaceni o poháry odjížděli z českého Krumlova Egon Smékal s Monikou Hýbnerovou. Po čtrnácti náročných rychlostních zkouškách a krásném souboji s Martinem Kočím si posádka ze Zlína dojela pro 7. místo absolutně, a tři druhá místa – RC3, F2 a Citroen trophy.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech s Petrem Uhlem vítězi Rallye Český Krumlov

foto

8. května 2014 • 03:00

Posádka EuroOil - Invelt teamu Václav Pech jun. - Petr Uhel s vozem Mini John Cooper Works 1,6 T ovládla Rallye Český Krumlov. Už pohled do startovní listiny 42. Rallye Český Krumlov naznačoval, že opožděný květnový start Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye bude rozhodně stát za to.

žádný příspěvek celý článek »

Obadal s Vybíralem v Krumlově s bramborou

foto

7. května 2014 • 20:20

Milan Obadal s Ivem Vybíralem to mají letos jako na houpačce. Na cizí trati zajedou pěkný výsledek a doma se trápí. V Rakousku při Schneerosen Rally vyhráli svou třídu, na Valašské rally vylomili kolo a při posledním startu na těžké Rally Český Krumlov vybojovali kluci 4. místo ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli v MMČR odstartoval v Krumlově

foto

7. května 2014 • 19:00

I v Mezinárodním mistrovství ČR v rally při Rallye Český Krumlov odstartoval značkový pohár dodavatele pneumatik Pirelli. Rallye Český Krumlov je považována za jednu z nejnáročnějších soutěží rally v České republice a v tomto roce tomuto označení rozhodně dostála. Počasí zejména druhé etapy připomínalo spíše zimní závod.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Lukáše Urbaníka

foto

6. května 2014 • 10:00

První skutečná soutěž Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Český Krumlov, se uskutečnila o uplynulém víkendu. A že na jihu Čech nepanovalo zrovna přívětivé počasí můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Dramatická zápletka od začátku až do konce

foto

6. května 2014 • 09:00

Rallye Český Krumlov 2014 poznala definitivního vítěze pohárového klání ROPRO Clio R3 Czech Trophy až v samotném závěru. Josefu Petákovi nakonec po posledním testu zůstalo k dobru pouhých pět vteřin před Adamem Koblihou. O to více mohla valašského pilota mrzet minutová penalizace.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný krumlovský start Citroën Racing Trophy CZ 2014

foto

6. května 2014 • 08:00

Rallye Český Krumlov odstartovala šestý ročník značkového poháru Citroën Racing Trophy CZ 2014 a účastníci po jejím zdárném absolvování získali v rámci finančních prémií neuvěřitelných 6750 euro. Vozy Citroën DS3 R3T totiž opanovaly první dvě příčky třídy RC3 a s prázdnou domů neodjížděly ani dvě dvojice s modely DS3 R1B.

žádný příspěvek celý článek »

Trojnásobné prvenství Martina Kočiho na Rallye Český Krumlov

foto

5. května 2014 • 20:55

Martin Koči s Lukášem Kostkou a vozem Citroën DS3 R3T dosáhli o uplynulém víkendu trojnásobného prvenství na Rallye Český Krumlov 2014. Martin s Lukášem po výborném výkonu zvítězili ve skupině RC3 i v hodnocení značkového poháru Citroën Racing Trophy CZ.Do třetice byli i nejrychlejší posádkou skupiny vozů s jednou poháněnou nápravou (2WD).

žádný příspěvek celý článek »

Štajf zraje jako víno

foto

5. května 2014 • 19:00

Před českokrumlovskou soutěží se nechal Vojtěch Štajf slyšet, že při letošní těžké konkurenci příliš nevěří v obhajobu šesté příčky absolutního pořadí, kterou na jihočeském podniku loni se spolujezdcem Františkem Rajnohou dobyl. Výsledek ročníku 2014 však zcela předčil očekávání.

žádný příspěvek celý článek »

toplist