www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Setkání mistrů

Černý na Setkání mistrů v novém

21. listopadu 2014 • 13:00

Jan Černý se při Setkání mistrů v Sosnové představí za volantem Peugeotu 208 T16 R5 a bude chtít především pobavit diváky. Zároveň představuje světu nové webové stránky.

Jezdec týmu Černý Racing Jan Černý seděl pořádně naposledy za volantem soutěžního vozu na Barum Rally ve Zlíně, kterou absolvoval v rámci juniorského mistrovství Evropy s Peugeotem 208 R2. Od té doby už ale uplynula pořádně dlouhá doba a Jan Černý, který se před koncem roku snaží zajistit nadcházející sezonu v MMČR v rally, se už nemůže dočkat, až bude v soutěžním voze sedět znovu. Honza už v minulém týdnu avizoval, že se s Peugeotem 208 T16 R5 představí na Slovensku. Z tohoto startu ale bohužel sešlo, protože pronajatý vůz utrpěl šrámy na předchozí soutěži v Rakousku.

Do XIII. Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy ale bude vše připraveno a právě zde se Jan Černý poprvé představí za volantem tohoto automobilu, který před časem ve Francii testoval.

Kromě premiéry s Peugeotem 208 T16 R5 si Jan Černý připravil i premiéru nových webových stránek, které mají za úkol prezentovat, jak samotnou osobu Jana Černého a jeho tým, tak i přiblížit rallysport jako takový širšímu publiku. Novinkou rovněž bude chystaný oficiální fanclub, kam se zájemci mohou prostřednictvím nového webu hlásit již nyní.

Jan Černý: „Setkání mistrů beru každoročně jako šanci poděkovat všem našim partnerům a přátelům za podporu, kterou mi během sezony věnovali. Po letošní těžké sezoně se tady chci pěkně svést a hlavně si tuto akci užít. V našem týmu na Setkání mistrů odstartuje také Jirka Navrátil, kterému jsme během roku přestavěli jeho historický vůz. Jirka i my se na Sosnovou už moc těšíme a bereme to hlavně jako takové setkání s přáteli, fanoušky a motoristickými nadšenci, kteří se přijdou na všechny tahle krásná auta podívat. Určitě se za námi v servisní zóně zastavte, rádi vás uvidíme.

V mezidobí také můžete navštívit náš nový web. Dělali jsme jej pro všechny fandy rally, ať už stávající, nebo budoucí. Naleznete na něm popis prakticky celé mojí cesty v rally, doplněný o hodnocení jednotlivých kroků z mého dnešního pohledu. Věřím, že se web bude všem líbit!“

Peugeot Černý Racing
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist