www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Setkání mistrů

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Michela Riecherta

foto

4. prosince 2014 • 15:00

Ještě jednou se vrátíme k listopadovému Setkání mistrů, které se uskutečnilo v tradičním prostředí rallycrossového areálu v Sosnové u České Lípy. Na akci se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Černý nadšený z premiéry s Peugeotem 208 T16

foto

26. listopadu 2014 • 18:00

Jednou z akcí, která každoročně uzavírá sezonu motoristických sportovců v České republice, bývá tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy, kde se sejdou mistři volantu z rally, rallycrossu i autokrosu. Právě třináctý ročník Setkání mistrů bylo místem, kde si Jan Černý poprvé v závodním tempu vyzkoušel Peugeot 208 T16 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Vydařená show Tomáše Engeho při Setkání mistrů

foto

26. listopadu 2014 • 14:20

Liberecký závodník se letos zúčastnil již jedenadvaceti závodních víkendů, ale až v listopadu se poprvé ukázal českým fanouškům při tradiční akci Setkání mistrů. Na pozvání týmu Ctirada Hájka se divákům ukázal v historickém voze Opel Kadet C-GT.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá misia Rufa Športu splnená

foto

25. listopadu 2014 • 15:00

Slovenský Rufa Šport Team po úspešnej sezóne, v ktorej obhájil titul absolútneho slovenského majstra v rally, čaká štvorica voľných podujatí. Po Auto Show hlási splnenie aj druhej časti misie.

žádný příspěvek celý článek »

Juha Kankkunen i Tomáš s Břetislavem Enge v Hájek Teamu sklidili v Sosnové ovace

foto

25. listopadu 2014 • 09:00

Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy je akcí, kde se představují divákům mistři volantu nejrůznějších motoristických disciplín. Bezpochyby jednu z největších hvězd historie motoristického sportu do Sosnové letos přivezl Hájek Rally team.

žádný příspěvek celý článek »

Drotár na Setkání mistrů: rozdávať radosť sebe aj iným

foto

24. listopadu 2014 • 18:00

Česká Sosnová patrí už 20 rokov k dejisku výnimočného stretnutia veľkých majstrov volantu. Na jednej trati sa tu uplynulý víkend stretli nielen českí a slovenskí majstri: čerešničkou na torte bola aj účasť veľkého svetového šampióna Juhu Kankkunena. Vo veľkom štýle sa predviedol aj náš Igor Drotár.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů bylo oslavou motorsportu

foto

24. listopadu 2014 • 03:00

Diváky zaplněné tribuny Global Assistance Racing Arény v Sosnové u České Lípy viděly o víkendu přehlídku toho nejlepšího z domácího motorsportu. Díky účasti světové hvězdy motoristického sportu první velikosti, kterou byl čtyřnásobný mistr světa a vítěz Rallye Paris Dakar Juha Kankkunen, ale XIII. Setkání mistrů dostalo punc svátku všech motoristických nadšenců.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. na Setkání mistrů s Mini WRC, ale i s Fordem RS 200

foto

21. listopadu 2014 • 15:00

EuroOil-invelt team může letos hovořit o jednoznačně úspěšné sezóně, kde se Václavu Pechovi jun. s Petrem Uhlem podařilo obhájit titul Mezinárodních mistrů ČR v rallye s vozem Mini John Cooper Works S2000 1,6 turbo.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport aj na Setkání mistrů v Sosnovej

foto

21. listopadu 2014 • 14:30

Program slovenského Rufa Šport Teamu je v posledných víkendoch poriadne nabitý. Po absolvovaní 5. Auto Show 2014 si počas uplynulého víkendu prevzal tím v Nitre poháre za absolútne prvenstvo v slovenskom rally šampionáte a už mieri do Sosnovej.

žádný příspěvek celý článek »

Černý na Setkání mistrů v novém

foto

21. listopadu 2014 • 13:00

Jan Černý se při Setkání mistrů v Sosnové představí za volantem Peugeotu 208 T16 R5 a bude chtít především pobavit diváky. Zároveň představuje světu nové webové stránky.

žádný příspěvek celý článek »

Tým CERS performance na Setkání mistrů s Lukášem Peškem a RTR projects

foto

20. listopadu 2014 • 21:20

Všechny mistrovské soutěže jsou už pro letošní rok odjety a závěr sezony tak tradičně patří různým exhibičním show a volným podnikům. Jedním z nejzavedenějších je Setkání mistrů na autodromu v Sosnové, které každoročně hostí nejen elitní závodníky z Česka, ale i věhlasná zahraniční jména. Do Sosnové se podívá také tým CERS performance, který ve svém Citroënu DS3 R1 přivítá nezvyklého hosta - motocyklového závodníka Lukáše Peška!

žádný příspěvek celý článek »

Exkluzivní seznam přihlášených na Setkání mistrů

foto

20. listopadu 2014 • 15:00

Víkendové XIII. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové 22. a 23. listopadu nabídne divákům mimořádně bohatý seznam přihlášených posádek a pořadatelé slibují i nějaké to překvapení pro diváky navíc. Listině přihlášených vévodí jeden z nejlepších soutěžních jezdců historie, čtyřnásobný mistr světa a vítěz Rallye Paris Dakar Fin Juha Kankkunen.

žádný příspěvek celý článek »

toplist