www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Setkání mistrů

Václav Pech jun. na Setkání mistrů s Mini WRC, ale i s Fordem RS 200

21. listopadu 2014 • 15:00

EuroOil-invelt team může letos hovořit o jednoznačně úspěšné sezóně, kde se Václavu Pechovi jun. s Petrem Uhlem podařilo obhájit titul Mezinárodních mistrů ČR v rallye s vozem Mini John Cooper Works S2000 1,6 turbo.

Václav Pech - Setkání mistrů 2013

Akcí, kde se EuroOil-invelt team rozloučí s letošní sezonou a s fanoušky motoristického sportu, bude tento víkend tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy. Václav Pech jun. si pro své fanoušky do Sosnové připravil jedno překvapení. „Stejně jako v loňském roce odstartujeme s naším Miníkem, kterého jsme ale pro tuto příležitost přestavěli do varianty WRC a budeme tedy mít k dispozici výkonnější motor. Jízda s takto upraveným Mini je skutečný zážitek a já se na ni moc těším a věřím, že i naše fanoušky potěším. Letos je ve startovní listině i čtyřnásobný mistr světa Juha Kankkunen a pro celý náš tým je ctí závodit s touto legendou světového rallysportu. Po závodě Rallylegend v San Marinu, kterého jsme se za odměnu zúčastnili, bylo od mnoha našich fanoušků slyšet, že by rádi viděli v České republice i Ford RS 200, s nímž jsme tam startovali. Ten je ze sbírky generálního ředitele společnosti Invelt pana Jírovce a já můžu potvrdit, že tohle neskutečné „béčko“ s výkonem přes 600 koní divákům v neděli v Sosnové také předvedeme. Tak určitě do Sosnové přijeďte,“ říká úřadující Mistr ČR v rallye Václav Pech jun.

XIII. Setkání mistrů se uskuteční v neděli 23. listopadu v Sosnové u České Lípy, kde budou v celodenním programu závodit mistři rallye, rallyecrossu a autocrossu na paralelní trati autodromu. Navštívit ale můžete už i sobotní program 22. listopadu, kdy budou celý den na trati autodromu trénovat soutěžící při volných jízdách.

www.VaclavPech.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist