www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rally Bohemia Mladá Boleslav

V BSA s výkonem Štěpána Vojtěcha spokojeni

25. července 2006 • 11:00

Liberecký pilot Štěpán Vojtěch se na nedávné Rally Bohemia představil premiérově za volantem extovárního speciálu Peugeot 307 WRC od francouzské stáje BSA, se kterým pojede také za necelé tři týdny na OMV ADAC Rallye Deutschland.

„Rally Bohemia byla pro Štěpána ideální příležitostí osahat si nové auto a získat tak v krátkém čase maximum možných zkušeností před nadcházejícím závodem mistrovství světa v Německu,“ prozradil Jean-Manuel Beuzelin, který v okolí Mladé Boleslavi zastupoval BSA a neopomněl dodat: „Trochu nám to sice nabouralo plány, protože týden po české soutěži musel se stejným vozem startovat v Maďarsku János Tóth, ale zvládlo se to.“

Štěpán Vojtěch startoval na Bohemii v rámci doprovodného závodu Super Race, ve kterém skončil druhý za dalším pravidelným účastníkem letošního mistrovství světa, Janem Kopeckým. „Auto se oproti našemu původnímu Peugeotu 206 WRC chová hodně odlišně, ale svezení s tímto speciálem se mi hodně líbilo. Získali jsme zpoustu zkušeností a věřím, že je na Deutschlandu využijeme,“ prozradil Štěpán Vojtěch.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
25.07.2006 20:58
xy-cz
jel pěkně!budou nějak fotky s maďarska?na českých webech je jich mraky jen vy jste nějak pozadu
toplist