www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rally Bohemia Mladá Boleslav

Video z Rally Bohemia 2006

foto

15. června 2007 • 06:00

Do startu letošního ročníku Rally Bohemia zbývají poslední hodiny, proto bychom rádi navnadili všechny fanoušky více než třicítkou vyradřených videí z loňského ročníku, které pro čtenáře AutoSportu.CZ natočil a zpracoval náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Kalina si s Rosenkranzem opět parádně zazávodili

1. srpna 2006 • 21:00

Ještě nedozněly ohlasy na červencovou Rally Bohemia a o slovo se již hlásí zlínská Barumka. V mezi období si našel čas na povídání jeden z nejúspěšnějších libereckých automobilových závodníků nedávné minulosti Miroslav Kalina, který se pro mnohé, možná překvapivě vrátil právě na Bohemce do kokpitu soutěžního vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Videa z Rally Bohemia

27. července 2006 • 09:00

Můžete si prohlédnout další šestnáctku videí z letošního ročníku Rally Bohemia, pátého podniku mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích a zároveň evropského poháru. Autorem dnešních snímků je HoFi.

žádný příspěvek celý článek »

Miláčka sosnovských diváků zastavila poloosa

27. července 2006 • 03:00

Po důkladných přípravách se Novasol historic rally team postavil na start Rally Bohemia s jednou významnou novinkou - novým motorem. Od úvodních kilometrů - a zvláště v Sosnové - předváděla posádka Hloušek - Rozsíval divácky velmi atraktivní sport.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Bohemia

25. července 2006 • 14:00

Můžete si prohlédnout s největší pravděpodobností poslední fotogalerii z Rally Bohemia, pátého podniku českého šampionátu, který se jel před týdnem a půl v okolí Mladé Boleslavi a Liberce. Autorem téměř stopadesátky snímků je Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Ani drtivý finiš Tarabusovi k vítězství nestačil

25. července 2006 • 11:30

Velmi krásné rychlostní zkoušky v okolí Liberce čekaly na účastníky pátého podniku mezinárodního mistrovství České republiky, kterým byl osmatřicátý ročník Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

V BSA s výkonem Štěpána Vojtěcha spokojeni

25. července 2006 • 11:00

Liberecký pilot Štěpán Vojtěch se na nedávné Rally Bohemia představil premiérově za volantem extovárního speciálu Peugeot 307 WRC od francouzské stáje BSA, se kterým pojede také za necelé tři týdny na OMV ADAC Rallye Deutschland.

příspěvků: 1 celý článek »

Beruška vs. Mr. Cimbu

25. července 2006 • 02:00

Společnost DPD CZ, jedna z nejvýznamnějších balíkových služeb na českém trhu je partnerem nadějného juniorského DPD Czech Rally Teamu ve složení Petr Brynda a Pavel Pašek. Tato posádka dokončila Rally Bohemia na druhém místě ve třídě A5 a třetím mezi juniory.

žádný příspěvek celý článek »

Liška dobyl Top 10, Běhálek dobil své Subaru

21. července 2006 • 22:00

Ačkoli Milana Lišku hned v úvodu Rally Bohemia zradila technika jeho Mitsubishi Lanceru Evo 8 a on se posléze musel složitě probojovávat ze druhé padesátky pořadí, na severočeských tratích předvedl výborný výkon, který mu zaručil první letošní umístění v top 10.

žádný příspěvek celý článek »

Berger, Smékal, Kulda i Grzybek vyhrávají

21. července 2006 • 14:30

Sedm posádek se vystřídalo v uplynulých soutěžích za volanty vozů pronajímaných, nebo připravovaných v dílnách Motocar Sport Zádveřice. Z žádné soutěže v České republice, či Polsku, se nevracely s prázdnou.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia - čtvrtá fotogalerie

21. července 2006 • 14:25

Můžete si prohlédnout již čtvrtou fotogalerii z Rally Bohemia, jejímž autorem je tentokráte Petr Frýba. Ten pro Vás nafotil celou řadu snímků, z nichž nám nakonec vybral 88 nejpovedenějších a ty Vám nyní předkládáme.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Jiřího Jermakova z Rally Bohemia

21. července 2006 • 14:10

Na začátku týdne jsme vám přinesli fotogalerii z letošní Rally Bohemia, jejíž autorkou byla Eva Jermaková. Nyní můžete sami posoudit, jestli měla při dalším pokračování seriálu Mezinárodního mistrovství ČR v rally lepší fotografickou 'mušku' právě ona, nebo její otec, náš stálý redakční spolupracovník, Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Mr. Cimbu obhájil loňské vítězství

21. července 2006 • 08:35

Po šesti letech se na Bohemii sešla posádka Mr.Cimbu - Ivan Hrubý v jednom autě. Tuto svou obnovenou premiéru oslavili prvním společným vítězstvím ve třídě na velké soutěži. Mr.Cimbu tak zopakoval svůj úspěch na této soutěži v minulém roce.

žádný příspěvek celý článek »

Dvořákova vítězná derniéra na Bohemii

21. července 2006 • 08:30

Josef Dvořák s Janem Slavíkem z domácího Autoklubu Škoda Mladá Boleslav suverénně zvítězili mezi "malorážkami" na chudě obsazené Rally Bohemia. Kromě hořících brzd neměli během soutěžního víkendu žádný znatelný problém a své zřejmě poslední vystoupení s vozem Škoda Fabia ve třídě N1 ozdobili medailí.

žádný příspěvek celý článek »

Vladimír Barvík zazářil na Bohemce a má celkové stříbro !

21. července 2006 • 05:00

Mezi největší překvapení letošní Rally Bohemia 2006 nepochybně patřil zlínský Vladimír Barvík, který se zde teprve podruhé představil s novotou vonícím Mitsubishi Lancerem EVO IX, s nímž dokázal zajet pro druhou nejcennější medaili v rámci domácího šampionátu i Evropského poháru.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist