www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Rocksteel Valašská Rally (RSS)

Valmez fandí Valašské rally, město připravilo doprovodný program

10. dubna 2015 • 10:00

Na diváky XXXIV. Rocksteel Valašská rally 2015 čeká nejen kvalitní startovní pole, ale rovněž parádní doprovodný program. Než se objeví v cíli v sobotním podvečeru (11. dubna) první posádka, fanoušci rally uvidí na valašskomeziříčském náměstí díla modelářů, taneční vystoupení i „balet na kole“. Připravena je i technika týmu Bonver Dakar Project nebo simulátor dopravních nehod.

Valašské Meziříčí se stane počtrnácté dějištěm jedné z nejnáročnějších rally v Česku, která zároveň otevře letošní sezonu rallysportu na domácích tratích. Zástupci radnice se rozhodli nejen tento významný motoristický podnik tradičně odstartovat, ale umožnit, aby si rally užili i fanoušci, kteří právě nebudou na trase. „Jsem rád, že se ve Valašském Meziříčí opět rozburácí silné motory. Plné náměstí v době konání rally svědčí o tom, že má tento závod v našem městě své místo a příznivce. Rally rád podpořím. Přeji organizátorům, aby jim šlo vše podle plánu a divákům spoustu zážitků,“ pověděl Bc. Robert Stržínek, starosta města Valašské Meziříčí. Slova starosty potvrzuje doprovodný program, který letos připravilo město pro fanoušky.

Ještě před samotným startem valašky budou na náměstí najíždět vozy týmu Bonver Dakar Project, které si můžete prohlédnout po celý den. Start prvního vozu Valašské rally z meziříčského náměstí proběhne v 9 hodin za přítomnosti vedení města. „Od 13 hodin si můžete vyzkoušet simulátor nárazu od společnosti Generali a zažít pocit posádky auta, která se přetočí v rychlosti 50 km/h několikrát na střechu. Těm, kteří nemají adrenalin rádi, předvedou úžasní modeláři nejen obří modely letadel. Některá z nich mají šířku tři metry, ale také unikátní RC modely včetně parádního modelu vozu rally,“ uvedla Ing. Gabriela Zelinková z marketingového oddělení města Valašské Meziříčí a vzápětí dodala: „Od 16:30 hodin se bude na náměstí nejen tančit populární street dance, ale také balet. Zatímco prvního ze jmenovaných tanců se ujme úspěchy ověnčená taneční škola Aneri, tzv. balet na kolech s názvem Flatland BMX předvedou pánové z JF Show Agency z Olomouce.“

Celý doprovodný program bude ukončen v 17:30 hodin, deset minut poté se objeví na cílové rampě první posádka Rocksteel Valašská rally 2015.

DOPROVODNÝ PROGRAM MĚSTA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

Sobota 11. dubna 2015, náměstí Valašské Meziříčí

9:00 - 17:30 hodin

Technika týmu Bonver Dakar Project – ukázka vozidel

13:00 - 17:30 hodin

Simulátor nárazu – Generali

Valašský letecký klub – ukázka obřích leteckých modelů a RC modelů

16:30 - 17:30 hodin

Flatland BMX – „balet“ na kole

Aneri taneční škola – vystoupení Street Dance

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist