www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Rocksteel Valašská Rally (RSS)

Příprava 35. ročníku Valašské rally 2016 odstartovala

foto

1. prosince 2015 • 08:00

Až na jaře příštího roku začne nová rallysezona, postará se o její úvod Valašská rally. Konkrétně se tak stane ve dnech 16. dubna 2016. V tento den odstartuje ve Valašském Meziříčí její 35. ročník. Populární Valaška je zařazena do Rallysprint serie s klasifikací také pro Pohár 2+ a Pohár pořadatele.

žádný příspěvek celý článek »

Děti podpoří valašskou rally výtvarnou soutěží

foto

30. listopadu 2015 • 09:00

U příležitosti konání 35. ročníku Valašské rally 2016, která se uskuteční ve dnech 15. – 16. dubna 2016 v okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice, vyhlašuje pořadatel uvedené automobilové soutěže, JT Rally Team Vsetín, výtvarnou soutěž na téma Nakresli rally.

žádný příspěvek celý článek »

Revidovány výsledky Rocksteel Valašské Rally

foto

29. května 2015 • 13:00

Výkonný výbor Federace automobilového sportu na svém včerejším zasedání rozhodl prostřednictvím opravného řízení změnit oficiální konečné výsledky Rocksteel Valašské Rally, konkrétně o zpětném zařazení některých posádek zpět do klasifikace Rocksteel Valašské Rally 2015.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance: úspěšný sběr pohárů na nepovedené valašce

foto

20. dubna 2015 • 17:00

Valašská Rally už léta startuje rallyovou sezonu v Česku a ani letos tomu nebylo jinak. Podnik s centrem ve Valašském Meziříčím tentokrát navíc obstaral premiéru nové Rallysprint série, která vznikla reorganizací někdejšího jednodenního mistrovství v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák na Valašce nejúspěšnějším domácím pilotem

foto

20. dubna 2015 • 07:00

Vyhnat po zimní pauze pavouky z výfuku fabie, ale především otestovat vzájemnou spolupráci s novou spolujezdkyní. Tyto úkoly stály na Valašské rally před Martinem Vlčkem, který na valašských kotárech absolvoval první z pěti plánovaných závodů letos nově vzniklé Rallysprint série. Pravdou však je, že označení 'na valašských kotárech' může působit spíše zavádějícím dojmem.

žádný příspěvek celý článek »

Valašskou rally si celebrity z JTRT užily

foto

19. dubna 2015 • 10:00

Valašská rally otevřela o druhém dubnovém víkendu staro-nový seriál jednodenních soutěží s názvem Rally Sprint Série a posádky JT Rocksteel Rally Teamu byly samozřejmě při tom. Seriál sprintů ztratil napřesrok statut oficiálního mistrovství republiky a pojede se „jen“ jako série samostatných závodů, ze kterých vzejde její vítěz, avšak musí disponovat pouze vozem s jednou poháněnou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Pirelli pohár po Valašské premiéře

foto

19. dubna 2015 • 09:00

Rallysprint série, která v tomto roce nahradila Mistrovství České republiky ve Sprintrally, odstartovala minulou sobotu na Valašsku. Region rally zaslíbený přilákal velké množství soutěžních jezdců a také diváků, které navnadilo i krásné jarní počasí. Bohužel, kvůli organizačním zádrhelům se většině z posádek podařilo odjet jen část naplánované porce kilometrů a jejich závodní pneumatiky Pirelli se tak téměř nestačily ani ohřát, natož sjet.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

foto

18. dubna 2015 • 19:30

Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně ovlivnil průběh Valašské rally. Úvodní pohárová soutěž proběhla hodně nestandardně, z vítězství se nakonec radovala příbramská dvojice Josef Peták s Alenou Benešovou.

žádný příspěvek celý článek »

Na Valašské Rally v cíli všechny vozy Opel ADAM Cup

foto

18. dubna 2015 • 15:55

Zkušený pilot Josef Peták s Alenou Benešovou potvrdili během uplynulého víkendu na Valašské rally roli favoritů a vyhráli první závod nově vypsaného poháru XTG Opel ADAM Cup 2015.

žádný příspěvek celý článek »

FARS racing na Valašsku otestoval novou techniku

foto

18. dubna 2015 • 14:35

Po lednové nevydařené Jänner Rally, na které se představil Adam Fabrika s Renaultem Clio, bylo dalším zastavením zlínského týmu FARS Racing nedaleké Valašské Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

O Valašce a sezóně týmu Duck Racing s Petrem Kačírkem

foto

15. dubna 2015 • 11:20

Pražský tým Duck Racing má za sebou ne zcela vydařený vstup do letošní závodní sezóny, který obstarala víkendová Valašská Rally. Nepodařený jak z výsledkového hlediska, tak především z toho pořadatelského.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rocksteel Valašské Rally od Luboše Laholy

foto

15. dubna 2015 • 09:00

Prvním podnikem letošního ročníku Rally Sprint série i poháru 2+ byla o uplynulém víkendu Rocksteel Valašská Rally. Jak to vypadalo na sluncem rozpálených rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí můžete posoudit z videa, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

JP Motorsport načal sezonu úspěšně na dvou frontách

foto

15. dubna 2015 • 08:00

Šestým místem absolutně a třetím ve třídě začala novou sezonu posádku JP Motorsport teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba Valaši jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX však především měli po Valašské rally 2015 radost z toho, že se jim podařilo dobře otestovat sebe i vůz před dlouhou a těžkou sezonou, ve které poprvé v kariéře pojedou takzvaný velký mistrák – tedy Mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport s Grzybom strieborní na Valašskej Rally

foto

14. dubna 2015 • 16:00

Slovenský úradujúci majstri, Rufa Šport Team s poľskou posádkou Grzyb – Hundla odštartovali na Valašskej Rally. Výsledkom bolo druhé miesto absolútneho poradia. "Súťaž vo Valašskom Meziříčí beriem v prvom rade ako veľký test pred štartom na mojich domácich majstrovstvách v Poľsku. Tie štartujú Rajdom Swidnicki už o dva týždne," vysvetľoval pred štartom súťaže Grzegorz Grzyb.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rocksteel Valašské Rally od Jiřího Zaňáta

foto

14. dubna 2015 • 01:00

Prvním podnikem letošního ročníku Rally Sprint série i poháru 2+ byla o uplynulém víkendu Rocksteel Valašská Rally. Jak to vypadalo na sluncem rozpálených rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí můžete posoudit ze snímků našeho spolupracovníka Jiřího Zaňáta.

žádný příspěvek celý článek »

toplist