www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Rally Vyškov (RSS)

Uzávěrka přihlášek na Rally Vyškov posunuta do neděle

15. července 2015 • 19:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční další závod z Rally sprint série, tradiční Rally Vyškov. Organizátoři Hanáckého rally klubu se rozhodli vyjít vstříc posádkám a posunuli uzávěrku přihlášek až na konec aktuálního týdne. Zájemci o start ve Vyškově se tedy mohou přihlásit až do neděle 19. července do půlnoci.

Základní informace k Rally Vyškov

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
16.07.2015 10:40
JanO
Tento klientelisticko – strýcovský způsob řízení („že jsi to ty, tak my ti to povolíme“-) si dovolím konfrontovat se dvěma citáty z předpisů, vydaných pro letošní rok národní sportovní autoritou:
„Vše, co není výslovně povoleno těmito předpisy, je zakázáno.“
„Datum uzávěrky přihlášek může být nejpozději 11 dní před startem rally…“
Tak sakra, buď existuje nějaký vážný důvod k tomu, aby uzávěrka přihlášek byla „nejpozději 11 dní před startem rally“, pak být musí, anebo (zřejmě) neexistuje, když se tu a tam, dost často, velkoryse souhlasí se zkrácením tohoto termínu, a potom je těžko pochopitelné, proč je takový termín uvedený v předpisech a není tam ten skutečně minimální. Jen proto, aby mohl být s milostivým svolením nedodržován?
K čemu jsou ZU a PU (Bulletin) asi všichni víme. Kolik času v dnešní době zabere napsat PU č. 1, sken poslat e-mailem na FAS, kde jej vytisknou, opatří razítkem a podpisem a sken jednak umístí na svůj web do složky dokumentů rally a jednak pošlou e-mailem zpět pořadateli k umístění na oficiální stránky soutěže?
Ty telefonáty na téma „tak jak to vlastně s tou uzávěrkou je, co vlastně platí?“ nesvědčí o ničem pozitivním v tomto systému. Tímto způsobem jsou posádky vychovávány k tomu, aby znaly a bezpodmínečně dodržovaly ZU/PU?
15.07.2015 21:28
ajaj
už je to i na oficiálních stránkách pořadatele, ZU zatím nezměněny
15.07.2015 21:22
Michalin
V textu je špatně uvedeno datum. Neděle je 19.7.2015.
15.07.2015 19:55
ajaj
oficiální stránky nic takového neříkají a odkaz tady na Autosportu taky ne, jsou tu jen ZU s původním datem a nic nového nevidím :-(
toplist