www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Rally Vyškov (RSS)

Michal Horák – defekt v Boleslavi a stříbro ve Vyškově

foto

11. srpna 2015 • 14:00

Další dva úspěšné starty v letošní sezoně si na své konto připsala rodinná posádka Michala a Ivana Horákových. S Peugeotem 208 R2 Olomoučáci nejprve pokořili Rally Bohemia, kde obsadili 6. místo ve třídě a posléze získala posádka i skalp z Vyškova, když obsadila stříbrný stupínek v šestkách.

žádný příspěvek celý článek »

David Suchařípa na Vyškově: 80 BRZDA BACHA JARDA

foto

3. srpna 2015 • 13:30

Rally Vyškov má v historických análech JT Rocksteel Rally Teamu své zvláštní postavení, a to zejména díky loňskému prvnímu absolutnímu vítězství Jaromíra Tomaštíka, které předznamenalo mistrovský titul. Letos ve Vyškově týmový prapor JéTéčka zdvihli David Suchařípa a Zdeněk Pokorný a nutno říci, že se jim nevedlo vůbec špatně.

žádný příspěvek celý článek »

Mika, Koutek a Šopík ve Vyškově v cíli, Gargulák nikoli

foto

3. srpna 2015 • 13:00

Čtyři auta na startu, tři v cíli a dvě posádky si dojely pro pohárová umístění – taková je bilance týmu Lubomíra Minaříka ve Vyškově. Nejvýrazněji se prosadil Pavel Mika, kterému o chloupek uniklo 3. místo v rámci Rallysprintsérie.

žádný příspěvek celý článek »

Tydlajda ve Vyškově: chybějící kus RZ, bloudění na přejezdu i splašená fobie

foto

3. srpna 2015 • 12:00

Podruhé v kariéře úspěšně zvládla nástrahy Rally Vyškov Pavlína Tydlačková. Tentokrát to ovšem měla závodnice jezdící se Škodou Fabia v barvách JP Motorsport teamu o něco složitější a „akčnější“. Vzala si totiž na horké sedadlo spolujezdce úplného nováčka – Vojtěcha Mudráka, pro nějž byla vyškovská soutěž vůbec první v životě. A oba si užili akčnosti a divokých situací až až...

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov: Drama až do konce

foto

28. července 2015 • 11:00

Rally Vyškov nabídla nejdramatičtější podívanou letošního pohárového klání XTG Opel Adam Cupu 2015. Pětkrát se měnilo pořadí na čele. Nakonec se z prvenství a 25 bodů radovali Petr Vraj jun. s Janem Mikulíkem. Druhé místo obsadil Josef Peták, ve Vyškově se poprvé prosadil na stupně vítězů třetí Martin Mottl.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing má za sebou úspěšný Vyškov a připravuje se na Most

foto

28. července 2015 • 09:00

Pražský tým Duck Racing nelenil ani poslední červencový víkend. Na programu byl totiž druhý podnik Rallysprint Série, který se konal ve Vyškově. Tam nechyběl ani Lumír Firla, který bral vyškovskou soutěž především jako přípravu na nadcházející vrchol sezony-srpnovou Barum Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka vyhrál Rally Vyškov

foto

25. července 2015 • 22:00

Tomáš Kostka s Ladislavem Kučerou opanovali Rally Vyškov, druhý díl letošního šampionátu Rally sprint série a Poháru 2+. Za volantem soutěžního speciálu Ford Fiesta RS WRC vyhráli všech osm rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Vyškov

foto

23. července 2015 • 11:00

Již koncem tohoto týdne bude pokračovat letošní seriál Rally sprint série a poháru 2+. Na seznamu přihlášených posádek na víkendovou Rally Vyškov můžeme nalézt téměř osmdesátku soutěžících, které si to rozdají na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Rally Vyškov posunuta do neděle

foto

15. července 2015 • 19:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční další závod z Rally sprint série, tradiční Rally Vyškov. Organizátoři Hanáckého rally klubu se rozhodli vyjít vstříc posádkám a posunuli uzávěrku přihlášek až na konec aktuálního týdne. Zájemci o start ve Vyškově se tedy mohou přihlásit až do neděle 19. července.

příspěvků: 4 celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Vyškov

foto

19. června 2015 • 10:00

Až koncem července bude pokračovat letošní ročník Rally sprint série i Poháru 2+. Posádky se vydají do okolí Vyškova, kde se uskuteční třiadvacátý ročník Rally Vyškov, který v letošním roce trochu obměnil skladbu rychlostních zkoušek známkou z posledních let.

žádný příspěvek celý článek »

XXIII. Rally Vyškov se uskuteční v plánovaném termínu

foto

28. května 2015 • 14:30

XXIII. Rally Vyškov proběhne dle Kalendáře automobilových podniků FAS AČR na rok 2015 ve dnech 24. července a 25. července 2015 jako součást Rallysprint serie a Poháru 2+. Záštitu nad XXIII. Rally Vyškov převzalo město Vyškov a Ing. Ivo Bárek, místopředseda Senátu Parlamentu České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist