www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rally Bohemia (MČR)

Pech na Bohemce opět bojoval proti Škoda teamu

22. července 2015 • 14:30

Již 42. ročník Rallye Bohemia se v uplynulých víkendových dnech uskutečnil v Mladé Boleslavi a jejím okolí. Mezi více jak dvěma stovkami přihlášených posádek nechyběla ani dvojice úřadujících mistrů České republiky EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel.

Václav Pech - Petr Uhel (Mini John Cooper Works S2000) - Rally Bohemia 2015

„Naším cílem bylo bojovat zde o vítězství, ale celý team si zároveň uvědomoval, jak náročné to v Boleslavi proti domácím škodovkám bude, což dokládalo posílení stálé škodovácké posádky Kopecký/Dresler o další posádku Lappi /Ferm, kteří jsou úřadujícími mistry Evropy. Od startu se jelo vysoké tempo a nám se poštěstilo ještě v průběhu první etapy dostat za Kopeckého na druhé místo,“ popisuje úvod Rallye Bohemia Václav Pech jun.

V neděli ve druhé etapě za krásného slunného počasí Pech s Uhlem bezpečně drželi druhou příčku. „Honza Kopecký nám tentokrát však po kouskách stále ujížděl a my už nedokázali jet rychleji a raději začali hlídat pozice za sebou. Musím říct, že soutěž byla opět pěkná, velké množství fanoušků dělalo bouřlivou atmosféru. Miník fungoval skvěle a druhé místo na Bohemce s takovou konkurencí musíme brát jako úspěch,“ uzavírá Václav Pech jun.

Druhá příčka patří posádce EuroOil – invelt teamu i v celkovém hodnocení Mistrovství České republiky v rallye. Teď čeká celý team více než jeden měsíc intenzivních příprav na slavnou Barum Rallye ve Zlíně, kam posádka EuroOil – invelt teamu vyrazí v roli obhájce loňského vítězství.

www.VaclavPech.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist