www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rally Bohemia (MČR)

Fotogalerie z Rally Bohemia od Davida Jeřábka

foto

22. července 2015 • 21:00

Ještě jednou se vrátíme k dosud poslednímu odjetému závodu MČR v automobilových soutěžích, kterým byla na začátku července Rally Bohemia. Do okolí Mladé Boleslavi se vydal i náš stálý redakční spolupracovník David Jeřábek a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo pořídit podél rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Náročná, krásná a vybojovaná Rally Bohemia

foto

22. července 2015 • 20:00

Skvělého výsledku dosáhl na Rally Bohemia Filip Mareš. Se spolujezdcem Honzou Hlouškem a Fabii R2 z dílen Montrago-Racing se hned od úvodu pohybovali na předních příčkách a domácí soutěž si před zraky mnoha svých fanoušků maximálně užívali. Konečné třetí místo ve „dvoukolkách“ a zlato ve třídě 6 je pak nejlepším výsledkem dosavadní kariéry soutěžáka ze Semčic u Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák a Jindřiška v roli palubních inženýrů

foto

22. července 2015 • 19:00

Tam, kde loni zářil, mu letos štěstěna příliš nekvete. Na závodech, které loni absolvoval s viditelnou rezervou, naopak dosahuje vynikajících výsledků. Taková je letošní bilance Martina Vlčka, který spolu s Jindřiškou Žákovou absolvoval další dvě soutěže, zařazené do Mistrovství ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Skoro dokončená Bohemie Randy klubu

foto

22. července 2015 • 17:30

Na nedávno odjeté Rally Bohemia se mezi více jak stopadesáti startujícími posádkami objevil i Renault 5 Alpine valašskomezříčského Randy historic racing klubu. Za jeho volant usedl už tradičně Filip Randýsek a diktát mu byl připraven číst jeho obvyklý spolujezdec Honza Mikulík. Po loňském smolném odstoupení hned za cílem poslední páteční RZ kluci doufali, že letos dojedou až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl sahal na Bohemce po triumfu, všechno zhatil defekt

foto

22. července 2015 • 17:00

Pořádný kopec smůly si v předposledním čtvrtém podniku mistrovství České republiky v rally vybrala posádka JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba borci jezdící tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX na Rally Bohemia atakovali stupně vítězů a zřejmě by i sahali po první příčce, ale defekt v osudné šesté erzetě nakonec všechny naděje na velký úspěch zhatil.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing se na Bohemce trápil, ale i rozdával radost

foto

22. července 2015 • 16:30

Když se řekne Rally Bohemia, nejednomu motoristickému fanouškovi zaplesá srdíčko. Není se co divit, jedná se o jednu z nejtradičnějších, nejoblíbenějších a nejsledovanějších automobilových soutěží na české půdě.

žádný příspěvek celý článek »

Auta z Panamericany na českých tratích: Bohemka na výbornou

foto

22. července 2015 • 16:00

Oba závodní vozy, jak Subaru Vojty Štajfa, tak i BMW Petra Kačírka, mají za sebou úspěšný start na exhibiční Rally Bohemia Legend, která se konala jako součást závodního víkendu při Bohemia Rally. Na českých silničkách v podhůří Jizerských hor předvedli oba piloti své vozy v plném lesku, v nových barvách, prozatím s rezervními motory a úspěšně vyzkoušeli hned několik nových prvků.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot 206 WRC na Rally Bohemia na stupních vítězů

foto

22. července 2015 • 15:00

Štěpán Vojtěch s Michalem Ernstem se o víkendu postarali o rallyovou senzaci, když se svým Peugeotem 206 WRC stanuli na stupních vítězů slavné Rally Bohemia. Posádka Štěpán Vojtěch – Michal Ernst patřila před lety v Mistrovství České republiky v rallye k absolutní špičce.

žádný příspěvek celý článek »

Pech na Bohemce opět bojoval proti Škoda teamu

foto

22. července 2015 • 14:30

Již 42. ročník Rallye Bohemia se v uplynulých víkendových dnech uskutečnil v Mladé Boleslavi a jejím okolí. Mezi více jak dvěma stovkami přihlášených posádek nechyběla ani dvojice úřadujících mistrů České republiky EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel.

žádný příspěvek celý článek »

Nejúspěšnější dvoukolka na Rally Bohemia byla ze stáje Citroën

foto

22. července 2015 • 14:00

Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 a Rally Bohemia – spojení, které o víkendu přitáhlo do okolí Mladé Boleslavi nejen posádky na vozech značky Citroën, ale také množství fanoušků rallysportu. A model DS 3 nezůstal ani při čtvrtém podniku českého šampionátu a třetím pohárovém klání bez vavřínů. Posádka Smékal-Hýbnerová získala 1. místo v poháru CTM Trophy i zlato mezi vozy 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárové překvapení na Bohemii – vítězem Kamenec

foto

22. července 2015 • 13:00

První den Rally Bohemia se stal druhým letošním podnikem XTG Opel ADAM Cupu 2015. Na sedmi náročných rychlostních zkouškách nakonec dojel vítězně do cíle Matěj Kamenec, kterého premiérově navigoval Adam Jurka. Cíl spatřily tři ADAMy, druhý skončil Josef Peták a třetí Petr Vraj jun.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot s juniory v cíli náročné Bohemia Rally

foto

22. července 2015 • 12:00

Rally Bohemia je podle hodnocení jezdce týmu Peugeot Sport Tomáše Pospíšilíka náročnou soutěží. Ta letošní odstartovala v pátek 10. července v Mladé Boleslavi a rychlostní zkoušky se rozprostřely do okolí tohoto města, a také na Liberecko a Železnobrodsko, kde se nacházely ty nejnáročnější úseky této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Žito si hrál na Bohemce na slepou bábu

foto

22. července 2015 • 11:00

Rally Bohemia, to je soutěžácká klasika, která se jezdí už od roku 1974. Prakticky každý ročník slavné soutěže měl vždy přímo nabitou startovní listinu kvalitními jmény a vozy a i letos přiložil polínko do ohně JT Rocksteel Rally Team. Do Mladé Boleslavi se pod vlajkou vsetínského týmu vydali tentokrát navrátilec Daniel Landa, Olga Lounová a Zdeněk Pokorný.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Michéla Reicherta

foto

20. července 2015 • 18:00

Mladoboleslavská Rally Bohemia letos nabídla rekordně široké startovní pole, když poprvé hostila mimo jiné mistrovství Evropy historických automobilů. U trati se svým fotoaparátem sledovat rozličné automobily Michél Reichert, jehož snímky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky CERS performance po Bohemii na předních příčkách MČR

foto

20. července 2015 • 08:00

Červenec v českém soutěžním kalendáři tradičně patří mladoboleslavské Rally Bohemia. Zlínský tým CERS performance na tratě na rozhraní středních a severních Čech vyrazil se dvěma posádkami ve vozech Citroën – s přeplňovanou DS3 R3T Max třídy jeli Ondřej Bisaha a Petr Píža a s menší C2R2 Max spadající do třídy 5 Marcel Svačina s Petrem Těšínským.

žádný příspěvek celý článek »

toplist