www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Sprintrally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Radar na Křemešníku

2. srpna 2006 • 00:10

Organizátoři III. Rallye Pelhřimov připravili mj. i zajímavé radarové měření rychlosti soutěžních vozů na trati RZ. Měření na RZ 3 mělo sloužit za základ vyhlášení nejrychlejší posádky a jejich vozu, což mělo být součástí předání cen a pohárů.

Leoš Flídr s Bohumilem Ehlem však nakonec „ostrouhali“, neb se na to ve všeobecném ruchu naprosto zapomnělo... Organizátoři i já se za toto nedopatření omlouváme všem posádkám.

Všechno zlé je ale tradičně pro něco dobré, a tak protože nakonec celý fascikl fotek a čísel z radaru skončil u mne, rozhodl jsem se rychlosti (a okamžik naměření, který může sloužit jako mezičas) zpracovat do jednoduché tabulky. St.č. 1 nebylo měřeno díky pozdnímu zapnutí měřícího přístroje, čísla jako 26 nebo 51 nejsou překlepy, kontroloval jsem to několikrát. Pro zajímavost jsem přidal i výsledný čas z cíle této RZ.

Pokud (zas) nezapomenu, budu brát fotky s sebou na příští soutěže, kam se vydám, takže když posádky budou mít zájem o svou „policejní“ fotečku, rád předám (případně se připomeňte na spacek@rallysport.cz).

Kompletní tabulku naleznete ZDE.

Podle podkladů organizátorů Rallye Pelhřimov zpracoval:

Karel Špaček
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist