www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Rally Islas Canarias El Corte Inglés

Mads Ostberg se představí v úvodu mistrovství Evropy

23. února 2016 • 16:05

Tovární jezdec M-Sport WRT týmu, Mads Ostberg, se představí na úvodní soutěži letošního seriálu Mistrovství Evropy, kterou bude březnová Rally Islas Canarias.

Třetí muž z výsledkové listiny letošní Švédské rally a bývalý pravidelný účastník šampionátu starého kontinentu se na start jubilejního 40. ročníku španělské rally postaví za volantem Fordu Fiesta R5 společně s jeho, pro sezónu 2016 novým, navigátorem Olou Floenem.

Mads Ostberg - Ola Floene

„Jsem velice potěšen, že budeme moci přivítat Madse Ostberga na první soutěži mistrovství Evropy 2016,“ prohlásil koordinátor seriálu Jean-Baptiste Ley. „V posledních letech je jedním z nejlepších světových pilotů a účast jezdce jeho kalibru v ME potvrzuje význam šampionátu. Jsem si jistý, že místní rychlostní zkoušky budou velkou vývou nejen pro Madse a Olu, ale i ostatní soutěžící, kteří budou chtít změřit své síly proti světové třídě.“

Asfaltová Rally Islas Canarias El Corte Inglés se pojede v termínu 10. - 12. března 2016. Na programu bude třináct rychlostních zkoušek v celkové délce 215.2 km.

-jav- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist