www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Rally Islas Canarias El Corte Inglés

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Marka Pléhy

foto

22. března 2016 • 08:00

Po přesunutí Rally Liepaja na září započalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na Kanárských ostrovech. Náročné asfaltové rychlostní zkoušky Rally Islas Canarias notně prověřily všechny soutěžní posádky, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

18. března 2016 • 23:30

Po přesunutí Rally Liepaja na září započalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na Kanárských ostrovech. Náročné asfaltové rychlostní zkoušky Rally Islas Canarias notně prověřily všechny soutěžní posádky, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Rally Islas Canarias Alexej Lukjaňuk

foto

12. března 2016 • 20:00

Jestliže první etapa Rally Islas Canarias nabídla drama jen v samotném závěru, kdy po nehodě odstoupil doposud vedoucí Mads Östberg, v té druhé se děly věci prakticky hned od začátku. Úvodní sobotní vložku sice opět vyhrál Kajetanowicz, jenže Polák na druhé ze tří vložek kvůli špatnému tlaku přehřál pneumatiky a totálně je zničil.

příspěvků: 1 celý článek »

Kanárskou kvalifikaci ovládli Östberg a Lukjaňuk

foto

10. března 2016 • 13:55

Po zrušení lotyšské Rally Liepaja letošní mistrovství Evropy opožděně startuje na Kanárských Ostrovech. A jako už tradičně byla jako první na řadě kvalifikace. Vyžehlené asfalty na Gran Canarii tentokrát nejlépe sedly v ERC hostujícímu Madsi Östbergovi, který si tak jako první bude vybírat startovní pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Mads Östberg na Kanárech hostem evropského šampionátu

foto

10. března 2016 • 09:55

Nečekaným hostem úvodního podniku seriálu FIA ERC na Kanárských Ostrovech je tovární jezdec M-Sport Mads Östberg. Osmadvacetiletý Nor si na této soutěži odbude svůj asfaltový debut s Fordem Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Mads Ostberg se představí v úvodu mistrovství Evropy

foto

23. února 2016 • 16:05

Tovární jezdec M-Sport WRT týmu, Mads Ostberg, se představí na úvodní soutěži letošního seriálu Mistrovství Evropy, kterou bude březnová Rally Islas Canarias.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák Racing do sezóny s novou zbraní

foto

21. února 2016 • 21:50

Doslova na poslední chvíli před začátkem nové soutěžácké sezóny přistála do slušovických dílen stáje Tlusťák Racing nejnovější zbraň mladoboleslavské automobilky, Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Zoltán Bessenyey se vrací do mistrovství Evropy

foto

19. února 2016 • 16:00

Po roce stráveném v European Rally Trophy se dvojnásobný mistr Evropy dvoukolek, Zoltán Bessenyey, vrací zpět do seriálu ME. Společně se svým novým spolujezdcem Dávidem Berendim se pokusí zaútočit na nejvyšší příčky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist