www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rally Gunajuato México

Eric Camilli mění spolujezdce

1. března 2016 • 08:00

Po nástupu do M-Sport World Rally Teamu na začátku letošní sezóny se Eric Camilli rozhodl vyměnit spolujezdce a usadit vedle sebe velezkušeného Nicolase Klingera. Po pouhých dvou soutěžích však tato spolupráce končí.

Eric Camilli - Nicolas Klinger (Ford Fiesta RS WRC) - Rallye Monte Carlo 2016

Počínaje nadcházející Rally Guanajuato México do továrního Fordu usedne Camilliho loňský navigátor Benjamin Veillas. Camilli s Klingerem tak mají nepříliš pozitivní bilanci - dva starty, dvě havárie. Sám Camilli však tvrdí, že nehody nejsou důvodem rozchodu.

„V autě nám spolupráce s Nicolasem fungovala velice dobře, ale s výhledem do budoucna jsme nebyli na stejné vlně. Necítil jsem vzájemnou úroveň spolupráce, jako předtím s Benjaminem a tak jsme se rozhodli spolupráci ukončit. Pro úspěch je potřeba, aby oba členové posádky pracovali stejným způsobem. V tom jsme se rozcházeli. Určitě za naším ukončením spolupráce nejsou dvě zmíněné nehody, je to spíše z důvodů rozdílného lidského charakteru,“ řekl Eric Camilli.

Vedle něj se tedy opět objeví Benjamin Veillas, který na letošní Rallye Monte Carlo navigoval Juliena Maurina, kterého po třech letech opustil právě Nicolas Klinger.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
01.03.2016 10:41
John - moderátor
Omluva ze překlep, zrovna v titulku ...
01.03.2016 09:36
Mirekfric
Emil?
toplist