www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rally Gunajuato México

Fotogalerie z Rally Guanajuato México od André Lavadinha

foto

3. dubna 2016 • 18:00

Sice trochu se zpožděním, ale přeci jen přinášíme fotografie našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha ze třetího podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Guanajuato México.

žádný příspěvek celý článek »

Mexické vavříny pro Latvalu s Anttilou

foto

7. března 2016 • 16:05

Po dvou nevydařených podnicích letošní sezóny mistrovství světa FIA v automobilových rally se opět mohl opět radovat Jari-Matti Latvala. Finský pilot na továrním Volkswagenu Polo R WRC se konečně dočkal prvních letošních bodů, navíc za první místo, které vybojoval v náročné Mexické rally.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop dokončil Rally Mexico na sedmém místě

foto

7. března 2016 • 15:10

Po pátečním programu Rally Mexico figurovala posádku Jipocar Czech National Teamu na osmém místě celkové klasifikace. Prokop s navigátorem Janem Tománkem měli před sebou v sobotu 152 kilometrů měřených úseků a na konci etapy se mohli radovat z posunu na sedmé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Výsledky Rally Guanajuato México

foto

6. března 2016 • 20:00

Po dvou evropských soutěžích se světový šampionát v automobilových soutěžích posouvá do střední Ameriky, kde se uskuteční tradičně slaběji obsazená Rally Guanajuato México. Na české poměry povětšinou noční průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po druhé etapě Rally Mexico osmý

foto

5. března 2016 • 16:45

Pátá sezona v nejvyšší kategorii WRC začala pro pilota Jipocar Czech National Teamu Martina Prokopa o poznání později než obvyklou lednovou Rallye Monte Carlo, a to severoamerickou Rally Mexico, třetím podnikem MS v rally 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Eric Camilli mění spolujezdce

foto

1. března 2016 • 08:00

Po nástupu do M-Sport World Rally Teamu na začátku letošní sezóny se Eric Camilli rozhodl vyměnit spolujezdce a usadit vedle sebe velezkušeného Nicolase Klingera. Po pouhých dvou soutěžích však tato spolupráce končí.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato México

foto

16. února 2016 • 08:00

Tradičně početně slabší bývá seznam přihlášených posádek na třetí díl MS, Rally Guanajuato México. Nejinak je tomu i letos, když můžeme na aktuální listině nalézt rovnou třicítku posádek. České fanoušky dozajista potěší návrat Martina Prokopa na světové tratě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist