www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Neste Oil Rally Finland (JWRC)

Marcus Grönholm: Naděje na titul je pryč !

14. srpna 2006 • 14:40

Finský pilot Marcus Grönholm v cíli Německé rally připustil, že naděje na zisk letošního titulu mistra světa je téměř nulová. Podle něj má Sébastien Loeb takový náskok, který se již nedá eliminovat.

„Hned po první etapě mi bylo jasné, že na Loeba v Německu stačit nebudu. Myslel jsem, že budu bojovat o první příčku, ale místo toho jsem bojoval s Tonim o třetí,“ řekl na úvod zklamaný Grönholm. „Sébastien má náskok 33 bodů, ale člověk nikdy neví, co se může stát.“

Francouz si však nemyslí, že by bylo o titulu již rozhodnuto. „Mohu jednou vypadnout a Marcus vyhraje a hned to bude vypadat jinak. Čeká mě náročná Finská rally. Minulý rok jsem tam bojoval s Marcusem a letos bych tam chtěl konečně vyhrát,“ dodal Loeb.

Spolujezdec Grönholma Timo Rautiainen se také nevzdává: „Můžeme ještě titul získat, ale musíme začít konečně vyhrávat. Teď k tomu budeme mít dobrou příležitost, ve Finsku před domácími fanoušky.“

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
15.08.2006 08:10
Ricardo - moderátor
On si pořád myslím, že je dobrej, ale prostě Séb je mnohem lepší. Tato generace má smůlu, že je tu Loeb. Ten bude vyhrávat ještě hodně dlouho. Mohl by vyhrát i 50 závodů WRC, pokud půjde stejným směrem i v budoucnu.
15.08.2006 07:47
Patrik
Copak, copak... že by si pan nepokořený (M. Grönholm) už nevěřil že je tak dobrej...? ;-)
toplist